Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Ποδηλατοβόλτα με κατασκήνωση στην Ηλεία
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Ποδηλατοβόλτα με κατασκήνωση στην Ηλεία
Ποδηλατοβόλτα με κατασκήνωση στην Ηλεία 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν Κarma: 3
Την Δευτέρα 5/7/2010 κατα τις 18:00 κανόνησα με ενα φίλο να πάμε Καλόγρια (περ.40Km) όπου και θα κατασκηνώσουμε. Τρίτη πρωι θα συνεχίσουμε προς Κυλλήνη (άλλα 40Km) ή και Κουρούτα (+30Κm) και βλέπουμε. Θα επιστρέψουμε με τραίνο το απόγευμα, άλλα υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσουμε προς Ζαχάρω και όπου φτάσουμε και να γυρίσουμε Τετάρτη απόγευμα, με τον ίδιο τρόπο.
(Για να σας πω την αλήθεια, την φοβάμαι λίγο την επιστροφή, δεν έχω ψάξει ακόμα για τα δρομολόγια του ΟΣΕ, αλλά ούτε και ξέρω με τα ποδήλατα τι γίνεται, αν τα φορτώνουν ή έχουν πρόβλημα)

όποιος ενδιαφέρεται και νομίζει ότι μπορεί να βγάλει την διαδρομή (μαξιμουμ 3-4 ώρες ποδηλασία την μέρα, δεν είναι πολύ), είναι ευπρόσδεκτος.

Απ'ότι άκουσα, την Κυριακή 4/7/2010 και ώρα 8 από πλ. Όλγας θα γίνει βόλτα στην Καλόγρια, δεν θα την χάσω.
Σε 2 εβδομάδες είναι και η Ιθάκη. Κάτι μου λέει ότι οι φετεινές διακοπές θα είναι οι καλύτερες που έχω κάνει, για να δούμε...
philippos_tio
Gold Boarder
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν philippos_tio philippos_tio Τοποθεσία: Πάτρα-Γηροκομειό Birthday: 09/13
Υψόμετρο: min: -20m, max: 1520m
νομοί: Αχαϊας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Κορινθίας, Κεφαλληνίας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Αρκαδίας. Επόμενοι: Μεσσηνίας, Βοιωτίας
Σύνολο: 45000Km (1.125 κύκλοι γης)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ:Ποδηλατοβόλτα με κατασκήνωση στην Ηλεία 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν Κarma: 0
Για κοιταξε το γιατι εχω ακουσει πως ο ΟΣΕ δεν κουβαλαει ποδηλατα.Αυτο τους μαρανε....
greedy
Fresh Boarder
graphgraph

Απ:Ποδηλατοβόλτα με κατασκήνωση στην Ηλεία 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν Κarma: 3
Μόλις γυρίσαμε με το ΚΤΕΛ Ηλείας. Στον ΟΣΕ της Πάτρας μας είπαν ότι μεταφέρουν ποδήλατα, αλλά στον Πύργο είπαν ότι κανονικά δεν μεταφέρουν, αλλά είναι στην καλή θέλιση του προσωπικού. Τελικά προτιμήσαμε την σίγουρη λύση και πληρώσαμε 4 ευρώ για κάθε ποδήλατο.
Κατα τα άλλα η εκδρομή πήγε μια χαρά, ξεκινήσαμε Δευτέρα στις 19:30 από το σπίτι μου, κάναμε και μια στάση στο praktiker και συνεχίσαμε για Καλόγρια όπου φτάσαμε στις 22:05. Φάγαμε σε ενα εστιατόριο και κοιμηθίκαμε σε ξαπλώστρες δίπλα στην Θάλασσα (50Km).
Κατά τις 8 το πρωι κάναμε μια διαδρομή 5Km μέσα στο δάσος, άλλα 45Km (!) στην νεα εθνική Πατρών-Πύργου, κάτι άλλα ψιλά, σύνολο 75Km μέχρι Πύργο (στις 14:00).
Αν και γενικά κουράστικε ο φίλος μου, είπε ότι θα ξανακάνουμε τέτοιες βόλτες.
Θα φροντίσω να ενημερώσω νωρίτερα, μήπως θέλει και κανένας άλλος να έρθει.
philippos_tio
Gold Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν philippos_tio philippos_tio Τοποθεσία: Πάτρα-Γηροκομειό Birthday: 09/13
νομοί: Αχαϊας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Κορινθίας, Κεφαλληνίας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Αρκαδίας. Επόμενοι: Μεσσηνίας, Βοιωτίας

Απ:Ποδηλατοβόλτα με κατασκήνωση στην Ηλεία 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν Κarma: 4
Μπράβο σας παιδια!!!

την καλύτερη δουλειά κάνετε... βόλτες με τα ποδήλατα!!!
Εγω ειμαι Καλαματα που εχει φτιαχτει ποδηλατοδρομος σε ολη την πολη και τα ποδήλατα δεν χωράνε να κυκλοφορήσουν! ειναι τόσα πολλά που δεν φαντάζεστε!
maria
Expert Boarder
graphgraph
Φύλο: Θήλυ maria.gr.p marmarimaria-16@hotmail.com
maria

Απ:Ποδηλατοβόλτα με κατασκήνωση στην Ηλεία 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν Κarma: 2
Φίλιππε με τι ποδήλατα κάνατε την διαδρομή, κουρσάκια ή mountain;
Έχετε σκοπό να κάνετε και άλλες τέτοιες διαδρομές;

Η Καλαμάτα έχει φτιάξει πολύ τον τελευταίο καιρό, ήμουν στην πόλη πριν 2 μήνες και δεν πίστευα τα μάτια μου που έβλεπα τόσα ποδήλατα και τόση οργάνωση. Από την άλλη απογοητεύτηκα όταν έμαθα ότι μόνο ένα μαγαζί νοίκιαζε ποδήλατα σε όλη την πόλη, είχε όλα και όλα 3 ποδήλατα και ζητούσε 12 ευρώ την μέρα για το καθένα. Προτιμήσαμε να νοικιάσουμε όλοι μαζί αμάξι και να γυρίσουμε όλο τον νομό...
eloy
Expert Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Ρίο Birthday: 12/26
Μην τσιτώνεις πολύ, χαλάρωσε το βυζάκι σου! Copyright 66.Χρήστος

Απ:Ποδηλατοβόλτα με κατασκήνωση στην Ηλεία 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν Κarma: 3
Εγώ πήγα με mountain και ο άλλος με πόλης (28").

Θα ξανακάνουμε τέτοιες διαδρομές.
philippos_tio
Gold Boarder
graphgraph

Απ:Ποδηλατοβόλτα με κατασκήνωση στην Ηλεία 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν Κarma: 2
Ευχαρίστως να ακολουθήσω καθώς θα είμαι Πάτρα το μεγαλύτερο ποσοστό του καλοκαιριού
eloy
Expert Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Ρίο Birthday: 12/26
Μην τσιτώνεις πολύ, χαλάρωσε το βυζάκι σου! Copyright 66.Χρήστος

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: admin, LGM, aris_berd, kermit, aramil