Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Ποδηλατοπορεία-Γαϊδαροπορεία Φεβρουαρίου - Παρασκε
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 123
ΘΕΜΑ: Ποδηλατοπορεία-Γαϊδαροπορεία Φεβρουαρίου - Παρασκε
Απ: Ποδηλατοπορεία-Γαϊδαροπορεία Φεβρουαρίου - Παρασκε 1 Χρόνος, 3 Μήνες πριν Κarma: 16
Μια ιδέα για το τί περιμένει τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ γάϊδαρους...

και μια πρόβα : (λίγο τραβηγμένη )

philippos_tio
Gold Boarder
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν philippos_tio philippos_tio Τοποθεσία: Πάτρα-Γηροκομειό Birthday: 09/13
Τελευταία διόρθωση: 01/02/2011 19:34 από philippos_tio.Αιτία: φωτος
Υψόμετρο: min: -20m, max: 1520m
νομοί (13/52): Αχαϊας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Κορινθίας, Κεφαλληνίας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αργολίδας. Επόμενοι: Βοιωτίας, ???
Σύνολο: 47000Km (1.175 κύκλοι γης)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ποδηλατοπορεία-Γαϊδαροπορεία Φεβρουαρίου - Παρασκε 1 Χρόνος, 3 Μήνες πριν Κarma: 15
Τα σπάνε! Στην επόμενη αντιγαιδουροπορεία θέλουμε 2μέτρα Χ 2 μέτρα! Να πιάνειόλο το αυτοκίνητο!
pandoheas
Διαχειριστής
graph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Εξωτική Πάτρα
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ ΜΠΟΦΟΡΙΑ KAI ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ!!!

Απ: Ποδηλατοπορεία-Γαϊδαροπορεία Φεβρουαρίου - Παρασκε 1 Χρόνος, 3 Μήνες πριν Κarma: 0
Θα έρθω και εγώ λοιπόν..
baobab
Senior Boarder
graphgraph

Απ: Ποδηλατοπορεία-Γαϊδαροπορεία Φεβρουαρίου - Παρασκε 1 Χρόνος, 3 Μήνες πριν Κarma: 0
Δύο γάιδαροι παρκάρανε σε ξένο αχυρώνα..

Μπράβο στα παιδιά που ήταν σήμερα..
baobab
Senior Boarder
graphgraph

Απ: Ποδηλατοπορεία-Γαϊδαροπορεία Φεβρουαρίου - Παρασκε 1 Χρόνος, 3 Μήνες πριν Κarma: 3
η καραμουζιά του γρανάζη στο αυτι του κοντου στο τέλος ειναι όλα τα λεφτά.
εκλαιγα από τα γελια για 1 ωρα!

Εμ πάσει περιπτώση, αν και το βιντεο δε δείχνει και πολλά, θεωρώ πως η στάση μας ηταν πολύ σωστή, αλλά έχουν τέτοι θράσος όλοι αυτοι με τους μπραβους κλπ που πάνε να βγουν και από πάνω.
kermit
Moderator
graphgraph

Είστε σεξιστές! 1 Χρόνος, 3 Μήνες πριν Κarma: -42
Μα να του πείτε: «Χαλάρωσε το βυζάκι σου, είναι πολύ τσιτωμένο» και να τσαντιστεί και ο κοντός. Ντροπή, είστε σεξιστές! Η στάση μας ήταν μια χαρά… αυτό ίσως τους πείραξε. Όταν ένας άνθρωπος δεν έχει το μυαλό να τα λύση τα προβλήματα του με διάλογο, τότε ο μόνος τρόπος είναι με τραμπουκισμούς αυτού του είδους κι εμείς δεν πέφτουμε σε αυτή την παγίδα. Υπάρχει και η λύση του διαλόγου! Αλλά όταν ο άλλος σου λέει: «Κάνε στην άκρη για να μην έχουμε άλλα», μάλλον το λεξιλόγιο του δεν περιλαμβάνει και πολλές λέξεις! Ιδικά η στάση πυροσβέστη του Ηλία, που πήγε να τις φάει και στο τέλος ήταν μια χαρά. Στην δικιά μου την περίπτωση με τον κοντό δεν ξέρω, αν είχα χώρο μπροστά μου ίσως του έφερνα για καπέλο στο κεφάλι του το ποδήλατο μου… που έχει ξεπεράσει τα 20 κιλά! Άλλος γάιδαρος και ο κοντός, που στο τέλος ενώ μας έβριζε, του είπα πως εμείς κανένα δεν βρίσαμε και μου έλεγε για την ατάκα με το «χαλάρωσε..» ότι και καλά ήταν υβριστική. Για μένα ήταν χιουμοριστική, αλλά πώς να στο εξηγήσω κοντέ… δεν θα το καταλάβεις!
ΥΓ. Προτείνω, όλες οι επόμενες ποδηλατοπορείες να περνάνε από το συγκεκριμένο σημείο και να λέμε και κανένα συνθηματάκι!
Άσχετο, όλοι οι άλλοι είχαν κολλήσει καμία 10αριά-15αριά γαϊδουράκια και δεν τους είχε πει κανένας τίποτα κι εγώ στο 4ο που κολλάω βγαίνει ένας κάγκουρας από το απέναντι μαγαζί και μου την είπε! Καλά του είπα, χτυπώντας καταλάθος και τον καθρέφτη του και την έκανα μιας και οι περισσότεροι ήσασταν μπροστά… Αυτό πρέπει να το προσέξουμε όταν κάνουμε τέτοιες δράσεις να γινόμαστε ένα μπούγιο.
66.Χρήστος
Gold Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ - Καρδίτσα Birthday: 01/01
…μένει μόνο να περάσουμε αυτά τα σύνορα
με οποιονδήποτε τρόπο
και θα αγαπήσεις μαζί μου τον ανοιχτό ουρανό
γιατί η γη είναι πιο όμορφη από μας…

Απ: Ποδηλατοπορεία-Γαϊδαροπορεία Φεβρουαρίου - Παρασκε 1 Χρόνος, 3 Μήνες πριν Κarma: 2
Φίλιππε η καραμουζιά θα γράψει ιστορία. Προσπερνώ το επικό βιντεάκι και τις απίστευτες ατάκες και θέλω απλά να πώ οτι χθές δεν έγινε 100% σωστή χρήση του γαιδάρου. Ναί τα διπλοπαρκαρισμένα ενοχλούν και την κίνηση και τα ποδήλατα, αλλα το γαιδαραυτοκόλλητο έχει οδηγίες χρήσης που είναι πολύ συγκεκριμένες.Και προσοχή το αυτοκόλλητο λέει μόνο στα τζάμια...Ο σκοπός δεν είναι να καταστραφεί το αυτοκίνητο.
Έχω να προτείνω την δημιουργία άλλου αυτοκόλλητου (με βόδι πχ ) που να αφορά την ενόχληση των ποδηλατών ή οποιουδήποτε από τα διπλοπαρκαρισμένα, εννοείται και αυτό με τους δικούς του όρους. Υπάρχουν και επείγουσες περιπτώσεις όπως φαρμακεία κτλ που υπάρχει ανοχή, ή το βράδυ που δεν κυκλοφορεί κανείς.
Gerry
Junior Boarder
graphgraph

baobab
Senior Boarder
graphgraph

Απ: Ποδηλατοπορεία-Γαϊδαροπορεία Φεβρουαρίου - Παρασκε 1 Χρόνος, 3 Μήνες πριν Κarma: 15
Συμφωνώ με Gerry. Και προσωπικά δε μου αρέσει ο γαϊδαράκος (αυτό το θεωρώ πολύ καλύτεροwww.streetpanthers.gr/index.php?page=sho...tuemart&Itemid=1), το βρίσκω πολύ επιθετικό (τουλάχιστον γνωρίζοντας το «πρόβλημα» των Ελλήνων). Θέλει πιο μαλακή αντίδραση για να μπορέσουν να αφομοιώσουν την αλλαγή χωρίς συγκρούσεις.
pandoheas
Διαχειριστής
graph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Εξωτική Πάτρα
Τελευταία διόρθωση: 06/02/2011 03:30 από pandoheas.
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ ΜΠΟΦΟΡΙΑ KAI ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ!!!

Απ: Ποδηλατοπορεία-Γαϊδαροπορεία Φεβρουαρίου - Παρασκε 1 Χρόνος, 3 Μήνες πριν Κarma: 2
Εγώ πάλι δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τα αυτοκόλλητα σαν μέθοδο, αρκεί να χρησιμοποιούνται σωστά. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στην τελευταία ποδηλατοπορεία, αλλά απ' ότι είδα ,πρέπει να είχε τρελή φάση σε γενικές γραμμες!!!

Αν βέβαια θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις εικονικές "κλήσεις" σαν μέθοδο διαμαρτυρίας ,προτιμώ τις κλήσεις της ΟΙΚΙΠΑ (τις οποίες έχει εμπνευστεί από τους streetpanthers), και μοιάζουν περισσότερο με πραγματικές κλήσεις (είναι σχεδόν ίδιες!). Φανταστείτε την τρομάρα που παίρνει ο οδηγός, μέχρι να καταλάβει περί τίνος πρόκειται!!!

Όποιος θέλει, μπορεί να τις κατεβάσει από εδώ, ή να τις προμηθευτεί δωρεάν από τα γραφεία της Κίνησης (Βύρωνος 20Α, καθημερινές 7-9μ.μ.)
billyboom
Senior Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν patrasbikers Billy Kan Τοποθεσία: Πάτρα
"Η ταλαιπωρία των επιλογών είναι καλύτερη από τη σφαλιάρα των εντολών!"

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 123
Συντονιστές: admin, LGM, aris_berd, kermit, aramil