Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Ποδηλατοπορεία 4/3/2011;
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Ποδηλατοπορεία 4/3/2011;
Ποδηλατοπορεία 4/3/2011; 1 Χρόνος, 2 Μήνες πριν Κarma: 0
Καλησπέρα σε όλους. Έχω αρκετό καιρό που συμμετείχα σε ποδηλατοπορεία και επειδή δεν είδα κάποια ανάρτηση στην κεντρική σελίδα του site σας, αναρωτιόμουν αν ισχύει ακόμα το στάνταρ την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα (δηλαδή για τον μήνα που μας έρχεται, στις 4/3/2011), στις 5μιση στην Πλατεία Όλγας. Επίσης αν μπορείτε θυμίστε μου την διαδρομή που ακολουθούμε, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο μείνω πίσω από τους υπόλοιπους. Ευχαριστώ.

Μια ακόμα ερώτηση: η ποδηλατοπορεία αυτή έχει σχέση με τις Critical Mass που γίνονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και σε αρκετές άλλες πόλεις της Ελλάδας;
dead3y3
Fresh Boarder
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Τελευταία διόρθωση: 28/02/2011 17:10 από dead3y3.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ποδηλατοπορεία 4/3/2011; 1 Χρόνος, 2 Μήνες πριν Κarma: 14
Καλησπέρα, και βέβαια έχει ποδηλατοπορεία την Παρασκευή, η ώρα συγκέντρωσης ανακοινώνεται μαζί με τις αφίσες, καθώς συζητείται στις συνελεύσεις της Τρίτης. Η διαδρομή επίσης είναι θέμα συζήτησης, ανάλογα με την δράση που προωθείται κάθε μήνα, μαζί με το θέμα - αν υπάρχει κάποιο...
Είναι παρόμοιο με τις Critical Mass που γίνονται σε όλο τον κόσμο, αν αυτό ρωτάς. Επίσημη σχέση δεν νομίζω ότι υπάρχει.
eloy
Expert Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Ρίο Birthday: 12/26
Μην τσιτώνεις πολύ, χαλάρωσε το βυζάκι σου! Copyright 66.Χρήστος

Απ: Ποδηλατοπορεία 4/3/2011; 1 Χρόνος, 2 Μήνες πριν Κarma: 3
Λοιπον η διαδρομή της πορείας είναι η εξής:

Όλγας, μαιζώνος, γεωργίου, δημαρχείο, φιλοποίμενος , διασχίζουμε τη Γουναρη και από στενα πάμε προς σκαγιοπούλειο.
Επιστρέφουμε από Ψηλαλώνια και κατεβαίνουμε Γούναρη, Καραισκάκη, Ζαίμη και τέλος
Ρηγα Φεραίου και Όλγας.
kermit
Moderator
graphgraph

Απ: Ποδηλατοπορεία 4/3/2011; 1 Χρόνος, 2 Μήνες πριν Κarma: 2
Προτείνω αυτό το κείμενο για να μοιραστεί μεθαύριο στο Σκαγιοπούλειο.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΣΤΟ ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ!

Οι ποδηλάτες-ισσες Πάτρας στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους αγώνες των ενεργών πολιτών για την προστασία του Σκαγιοπουλείου Κήπου Νεότητας, ενάντια στα πρόσφατα σχέδια του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας για την οικοδόμηση κλειστού γηπέδου μπάσκετ και ανοικτού γυμναστηρίου στο χώρο του. Όποιοι επιχειρήσουν να κόψουν έστω και ένα δέντρο από το Σκαγιοπούλειο για να γίνει τσιμέντο θα αντιμετωπίσουν την άμεση και σθεναρή αντίδρασή μας.
Αγωνιζόμαστε για την καλυτέρευση του αστικού περιβάλλοντος και την υπεράσπιση των χώρων πρασίνου και αναψυχής στην πόλη μας.
Στο Σκαγιοπούλειο, στο άλσος Αγ.Αλεξίου, στη λιμενική ζώνη, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, οπουδήποτε επιχειρείται καταπάτηση των κοινόχρηστων χώρων, το σύνθημά μας είναι ένα:

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
billyboom
Senior Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν patrasbikers Billy Kan Τοποθεσία: Πάτρα
Τελευταία διόρθωση: 02/03/2011 16:02 από billyboom.
"Η ταλαιπωρία των επιλογών είναι καλύτερη από τη σφαλιάρα των εντολών!"

Δεν κολλάει. 1 Χρόνος, 2 Μήνες πριν Κarma: -42
Το Παμπελοποννησιακό στάδιο έχω την εντύπωση πως δεν κολλάει. Αυτό πάει για άλλη δράση! Ο χώρος ανήκει αυτή την στιγμή στον Δήμο, απλά δεν είναι ελεύθερος για τους δημότες, όπως και το Τόφαλος. Ίσως γίνει κάτι άλλο με αυτό και να ασχοληθούμε με γήπεδα και κλειστά που έχουν φτιαχτεί με χρήματα δικά μας, με χρήματα του δημοσίου και τώρα τα εκμεταλλεύονται εμπορικά συγκεκριμένες ομάδες, όπως Περιβόλας (Απόλλων Πατρών), Αγίου Διονυσίου (Ε.Α.Π.), Ταραμπούρας (Ολυμπιάδας), Αγίου Αλεξίου (Έσπερου)! Υπάρχουν κι άλλοι αθλητικοί δημόσιοι χώροι, όπως το κλειστό στα Ροϊτικά, το κλειστό του Πανεπιστημίου και το στάδιο εκεί, του βοηθητικό κλειστό στο Τόφαλος, το παλιό κολυμβητήριο στην πλαζ που το έχουν αφήσει στην μοίρα του, το κολυμβητήριο Πεπανός που και αυτό δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, δίπλα το κλειστό στο Κουκούλι με τα απαρχαιωμένο τερέν και άλλα που μπορεί να έχω ξεχάσει. Τα μόνο που έχουν πληρώσει οι ίδιοι οι σύλλογοι, είναι το ανοιχτό κολυμβητήριο του Ν.Ο.Π. που του παραχωρήθηκε μόνο ο χώρος απέναντι από την Veso και το γήπεδο της Παναχαϊκής, που το αγόρασε τον χώρο το σωματείο το 1934 και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού πρέπει αν δεν κάνω λάθος να έφτιαξε το μεγάλο μέρος από τις κερκίδες… δεν ξέρω τι έχει γίνει εκεί με το κλειστό! Παρεμπιπτόντως, δοκιμάστε μια φορά να πάτε με την παρέα σας να παίξετε σε ένα από τα παραπάνω γήπεδα… δεν θα σας αφήσουν πουθενά και ιδικά σε αυτά που εκμεταλλεύονται μεγάλες επαγγελματικές ομάδες αυτής της πόλης (Απόλλων, Ε.Α.Π., Ολυμπιάδας, Έσπερου). Εμείς βέβαια σαν ποδηλάτες είχαμε πάει μια φορά στο κλειστό της Π.Γ.Ε. και δεν μας είπε κανένας κουβέντα που είναι και ιδιωτικό και όχι δημόσιο! Και που να πάμε να πούμε και για τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία, που τους έχει παραχωρήσει ο οποιοσδήποτε δήμος ένα χώρο, τους έχει φτιάξει και συνθετικό χλοοτάπητα και δεν αφήνουν κανένα πιτσιρίκι να μπει μέσα μην το χαλάσουν… δίκαιο έχουν και αυτή, αλλά ας βάλουν καλύτερα έναν φύλακα να υπάρχει ώστε να μην γίνονται φθορές και όχι να μην αφήνουν αυτούς που τα πληρώσανε να μην μπαίνουν μέσα.- Είναι πολλά τα γήπεδα αυτά, με πιο πρόσφατο το νέο γήπεδο του Ρίου. Βγήκα πολύ εκτός θέματος, αλλά είναι ένα θέμα που θα ασχοληθούμε σε λίγο καιρό μέσα στους ελεύθερους κοινόχρηστους χώρους!
66.Χρήστος
Gold Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ - Καρδίτσα Birthday: 01/01
…μένει μόνο να περάσουμε αυτά τα σύνορα
με οποιονδήποτε τρόπο
και θα αγαπήσεις μαζί μου τον ανοιχτό ουρανό
γιατί η γη είναι πιο όμορφη από μας…

Π αλιότερα πηγαίναμε στο Εθνικό Στάδιο όποτε γουστάραμε και χρησιμοποιούσαμε τα γήπεδα του. Ήταν ένας χώρος που έσφιζε από ζωή ενώ τώρα μένει αχρησιμοποίητος, νομίζω πως πρόκειται για ένα σημαντικό ελεύθερο χώρο που χάσαμε. Γι'αυτό και το προσέθεσα. Όπως και με το Σκαγιοπούλειο, έτσι και στο Παμπελοποννησιακό δε μας νοιάζει τόσο το ιδιοκτησιακό καθεστώς που επικρατεί στο χώρο, αλλά περισσότερο η χρήση του από την κοινωνία.
Αν θέλετε, το αφαιρώ αλλά προσωπικά νομίζω οτι κολλάει.
billyboom
Senior Boarder
graphgraph

Μιας και δεν έχουμε καταλήξει λοιπόν,και μιας και δε βλέπω να υπάρχει κάποια άλλη αντίρρηση, θα εκτυπώσω το φυλλάδιο χωρίς αναφορά στο Παμπελοποννησιακό, και το συζητάμε για επόμενη δράση.
billyboom
Senior Boarder
graphgraph

Δεν έχω πρόβλημα. 1 Χρόνος, 2 Μήνες πριν Κarma: -42
Και να το ‘βαζες, δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά αν είναι να ασχοληθούμε μόνο με αυτό το θέμα (που κάποια στιγμή θα το κάνουμε, το έχουμε μέσα στο μυαλό μας) καλύτερα να μην μπει και να το κουβεντιάσουμε για επόμενη δράση μας. Έχω κάποιους ενδοιασμούς για το θέμα με το Σκαγιοπούλειο!
66.Χρήστος
Gold Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ - Καρδίτσα Birthday: 01/01
…μένει μόνο να περάσουμε αυτά τα σύνορα
με οποιονδήποτε τρόπο
και θα αγαπήσεις μαζί μου τον ανοιχτό ουρανό
γιατί η γη είναι πιο όμορφη από μας…

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: admin, LGM, aris_berd, kermit, aramil