Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Όλα έτοιμα στην Πάτρα για το 3ο Διεθνές Σιρκουί
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 12
ΘΕΜΑ: Όλα έτοιμα στην Πάτρα για το 3ο Διεθνές Σιρκουί
Απ: Όλα έτοιμα στην Πάτρα για το 3ο Διεθνές Σιρκουί 7 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: -42
Καλημέρα και καλό μήνα !!!!

Συγνώμη παιδία αλλά μάλλον δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι.

Διαφωνώ κάθετα με την αρνητική ενέργεια που δημιουργούν ορισμένη για όλα τα πράγματα.

Διαφωνώ με την καταστροφολογία που περνάτε ορισμένη στον κόσμο.

Διαφωνώ με τον τρόπο αντιμετώπισης ορισμένων προς τους συμπολίτες τους.

Νομίζετε ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος και με την αρνητική αντιμετώπιση όλον τον πραγμάτων θα επιτύχετε κάτι ??.

Μάλλον έχουμε κοινό στόχο αλλά δυστυχώς διαφωνούμε στην αντιμετώπιση , διαχείριση της αγωνιστικής δράσεις από ότι κατάλαβα.

Όλα τα αλλά είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Υ.Σ. Για όσους παρακολούθησαν τα δρώμενα της Κυριακής στο κέντρο της Πάτρας συμφωνώ στην κακή εικόνα τον καγκουρό-αυτοκίνητων στον πεζόδρομο αλλά μην μου πείτε ότι δεν ήταν υπερθέαμα το Σιρκουΐ Ποδηλασίας στο κέντρο μιας Ελληνικής πόλης.
bikecenter
« Give your best ride »
Senior Boarder
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Πάτρα Birthday: 11/23
Πολλά δεν τα "εκτιμάμε" όταν τα έχουμε...δυστυχώς τα "εκτιμάμε" όταν πλέον τα "χάσουμε"!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Όλα έτοιμα στην Πάτρα για το 3ο Διεθνές Σιρκουί 7 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: 2
Πολύ καλές φώτος τσάπα. Αν συμφωνεί και η συνέλευση της τρίτης μπορούν να ανεβούν και κεντρικά με μία σύντομη εξήγηση!
aris_berd
Moderator
graphgraph

Απ: Όλα έτοιμα στην Πάτρα για το 3ο Διεθνές Σιρκουί 7 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: 15
Οι ποδηλάτες-ισσες Πάτρας ήταν, είναι και θα είναι μια ομάδα με βασικό άξονα το περιβάλλον. Οτιδήποτε αντιπαρέρχεται αυτού θα μας βρίσκει αντίθετους. Έτσι είναι. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό δεν αλλάζει ούτε με αφορμή μια εκδήλωση, ουτε με κάποια ένσταση.

Όσοι διαφωνούν μπορούν να εκτονώσουν τη ενέργειά τους στους αθλητικούς συλλόγους ποδηλασίας.

Ο ποδηλάτης που δεν ενδιαφέρεται για τη φύση και το περιβάλλον (αστικό ή φυσικό) δε θα έπρεπε να έχει θέση στην ομάδα. Και εν γένει ο ποδηλάτης που δεν αντιδράει σε οποιαδήποτε καταπάτηση λαμβάνει χώρα στο οπτικό/ακουστικό του πεδίο δε θα έπρεπε να θεωρείται ποδηλάτης. Και αυτό εκφράζει την προσωπική μου άποψη και μόνο.
pandoheas
Διαχειριστής
graph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Εξωτική Πάτρα
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ ΜΠΟΦΟΡΙΑ KAI ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ!!!

Μήπως; 7 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: -42
Ρε παιδιά, μήπως να υιοθετήσουμε αυτή την τακτική; Αφού εδώ είναι forum ποδηλατών, οποιαδήποτε κίνηση γίνεται και έχει μέσα ποδήλατο συμφωνούμε κι εμείς. Λέω να γίνουμε όλοι Πα.Σο.Κ. (για πολλούς από εμάς Μπα.Τσο.Κ.), εφόσον ο Γιωργάκης προεκλογικά (δεν ξέρω για τώρα, έχει μάλλον υπερβολική δουλεία και δεν προλαβαίνει να καβαλήσει την σέλα του) γύριζε παντού με ένα ποδήλατο… να τον στηρίξουμε τον άνθρωπο! Άσχετα αν δεν συμφωνούμε στο σύνολο μας με αυτό το σύστημα …μήπως είμαι εγώ χαζός;!
Υ.Γ. 1: Για βγάλε τα άπλυτα μας στην φόρα ρε Νικολάκη;
Υ.Γ. 2: Θα μου φέρεις πρώτα ένα ταψί να δοκιμάσω ρε Φίλλιπε, για να δω αν θα έρθω προς Ερύμανθο το Σ.Κ.!
Υ.Γ. 3: Ρε liako, το αφιέρωμα στο Τόπων Μύστες…
66.Χρήστος
Gold Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ - Καρδίτσα Birthday: 01/01
…μένει μόνο να περάσουμε αυτά τα σύνορα
με οποιονδήποτε τρόπο
και θα αγαπήσεις μαζί μου τον ανοιχτό ουρανό
γιατί η γη είναι πιο όμορφη από μας…

Απ: Μήπως; 7 Μήνες, 2 Εβδομάδες πριν Κarma: 3
τελικά θα βγάλουμε καποιο κεντρικό με τις φωτο που βγαλαμε με τον τσαπα μετά τον γαιδουροακτιβισμο με τα καγκουροαυτοκίνητα; Δεν εχω ερθει σε αρκετες συνελευσεις τελευταια γι αυτο δεν ξερω τι συζητήσατε, αλλά μπορώ να ανεβασω κατι εστω και χωρις λογια!
kermit
Moderator
graphgraph

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 12
Συντονιστές: admin, LGM, aris_berd, kermit, aramil