Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Επιτρέπονται τα ποδήλατα στον πεζόδρομο;
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1234
ΘΕΜΑ: Επιτρέπονται τα ποδήλατα στον πεζόδρομο;
πεζόδρομος ή πάρκινγ η Ρήγα Φεραίου; 5 Μήνες πριν Κarma: 16
Πριν από μερικές μέρες είχα δεί στην Ρήγα Φεραίου & Μιαούλη αλλά και Ρήγα Φεραίου & Τσαμαδού πεσμένα 1-2 από τα τσιμεντένια κολωνάκια που έβαλε ο δήμος για να μην μπαίνουν τα αμάξια μες τον πεζόδρομο.

Χτες με πήρε τηλέφωνο ο Σέρκος και μου είπε ότι κυκλοφορεί μια λίστα με ονόματα και υπογραφές ανθρώπων που θέλουν να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ο πεζόδρομος-ποδηλατόδρομος της Ρήγα Φεραίου !!!
Μου είπε ότι έχει στα χέρια του λίστα με ονόματα και υπογραφές ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ δρόμος για αυτοκίνητα.
Πήγα και υπέγραψα.
Κυκλοφορούν και σε άλλα σημεία αυτές οι λίστες, όταν μάθω θα ενημερώσω.
philippos_tio
Gold Boarder
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν philippos_tio philippos_tio Τοποθεσία: Πάτρα-Γηροκομειό Birthday: 09/13
Υψόμετρο: min: -20m, max: 1520m
νομοί (13/52): Αχαϊας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Κορινθίας, Κεφαλληνίας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αργολίδας. Επόμενοι: Βοιωτίας, ???
Σύνολο: 47000Km (1.175 κύκλοι γης)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

SOS: ποδηλατήστε στην Ρήγα Φεραίου !!! 3 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: 16
Εδώ και περίπου δυο εβδομάδες που έχει φτιαχτεί ο ποδηλατόδρομος της Ρήγα Φεραίου, προσπαθώ να περνάω όσο ποιο συχνά γίνεται, περνάω το μεσημέρι μετά την δουλειά, όταν έχω κάποιο κοντινό (ή και μακρυνότερο) δρομολόγιο, κάνω τον "κόπο" να περάσω από εκεί.
Παρόλα αυτά, δεν έτυχε να συναντήσω άλλο ποδηλάτη εκεί. Βέβαια επειδή είναι μικρή η διαδρομή, είναι λίγο δύσκολο.
Το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον ποδηλατόδρομο, είναι να μην τον χρησιμοποιούμε και να τον αφήσουμε να αργοπεθάνει...
Αυτό θα δώσει το δικαίωμα στους οδηγούς να παρκάρουν εκεί, στον υπόλοιπο κόσμο να μην τον σέβεται, και στον δήμο να μην φτιάξει άλλον.

Πρέπει όλες οι πορείες μας να περνάνε από εκεί (μάλιστα πρέπει να φτιάξουμε και συνθήματα ειδικά για τον ποδηλατόδρομο), και σε λίγο που θα ανοίξει ο καιρός και θα κάνουμε και βόλτες, και αυτές να περνάνε από εκεί, να ζωντανέψουμε τον μοναδικό ποδηλατόδρομο που έχουμε στο κέντρο!!!
philippos_tio
Gold Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν philippos_tio philippos_tio Τοποθεσία: Πάτρα-Γηροκομειό Birthday: 09/13
Υψόμετρο: min: -20m, max: 1520m
νομοί (13/52): Αχαϊας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Κορινθίας, Κεφαλληνίας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αργολίδας. Επόμενοι: Βοιωτίας, ???
Σύνολο: 47000Km (1.175 κύκλοι γης)

Απ: SOS: ποδηλατήστε στην Ρήγα Φεραίου !!! 3 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: 15
Έχεις απόλυτο δίκιο. Μερικές φορές τον σνομπάρω επειδή απο εκεί πάω αργά και δεν έχω την ελευθερία της μαιζώνος/κορίνθου, αλλά γενικά πρέπει να χρησιμοποιείται με πάση θυσία!
pandoheas
Διαχειριστής
graph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Εξωτική Πάτρα
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ ΜΠΟΦΟΡΙΑ KAI ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ!!!

Απ: SOS: ποδηλατήστε στην Ρήγα Φεραίου !!! 3 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: -3
Εγώ περνάω κάθε μέρα δευτέρα με παρασκευή 2 φορές , επειδή βολεύει το δρομολόγιο μου, ανθείας-αγία σοφία μέχρι τώρα εχω πετύχει 2 ποδήλατα. Είπαμε θα κανονίσουμε στην ποδηλατοπορεία του φεβρουαρίου να περάσουμε απο εκεί.
MeTalFilL
Διαχειριστής
graphgraph
Φύλο: Άρρεν filldrumer@hotmail.com Τοποθεσία: Πάτρα-Πατρούλα-Πάτρα Birthday: 06/06
Do what you can, with what you have, where you are.

Απ: Επιτρέπονται τα ποδήλατα στον πεζόδρομο; 3 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: 1
περνάω κάθε μέρα όλο τον πεζόδρομο από τον Άγιο Ανδρέα μέχρι την γεροκωστοπούλου και πάνω απο 2 φορές ! Έχω δει κάποιους ποδηλάτες πάντως !
Ozidiak
Junior Boarder
graphgraph

Απ: Επιτρέπονται τα ποδήλατα στον πεζόδρομο; 3 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: 0
Διασχίζω καθημερινά την Ρήγα Φεραίου (το τμήμα από Αγίου Ανδρέου έως Κολοκοτρώνη) και μπορώ να πω πως τα ποδήλατα δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Κάθε φορά που περνάω βλέπω και ''συναδέλφους'', άλλες φορές αρκετούς άλλες φορές λίγους, αλλά πάντα βλέπω.
Walter
Fresh Boarder
graphgraph
Τελευταία διόρθωση: 31/01/2012 22:07 από Walter.

Απ: Επιτρέπονται τα ποδήλατα στον πεζόδρομο; 3 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: 0

ο πρώτος (τυπικός) ποδηλατόδρομος της Πάτρας λειτουργεί άψογα.
baobab
Senior Boarder
graphgraph

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1234
Συντονιστές: admin, LGM, aris_berd, kermit, aramil