Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Δημιουργία Αυτοοργανωμένου Συνεργείου
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 123
ΘΕΜΑ: Δημιουργία Αυτοοργανωμένου Συνεργείου
Κυριακή 15-1-2012 4 Μήνες, 1 Εβδομάδα πριν Κarma: -42
Όποιος μπορεί αύριο, 12:00-12:30 το μεσημέρι θα μαζευτούμε στο παράρτημα να κάνουμε καμία δουλειά για το συνεργείο. Φίλλιπε, φέρε και τίποτα να φάμε …οι άλλοι ελάτε να τα πείτε από κοντά!
Υ.Γ. Το κεφάλι μου είχε σκαλώσει με την δαγκάνα… μπορούμε να κάνουμε αυτό που μας έδειξε ο LGM και να εφαρμόσουμε και δαγκάνα πάνω. Έχω εγώ βιδολόγο και κολαούζο για να κάνουμε το σπείρωμα στους σωλήνες και για να κάνουμε πατέντα για δαγκάνα! Κομμάτια από σωλήνες πάρτε μου, καμία γωνία και Τ
66.Χρήστος
Gold Boarder
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ - Καρδίτσα Birthday: 01/01
…μένει μόνο να περάσουμε αυτά τα σύνορα
με οποιονδήποτε τρόπο
και θα αγαπήσεις μαζί μου τον ανοιχτό ουρανό
γιατί η γη είναι πιο όμορφη από μας…
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Κυριακή 15-1-2012 4 Μήνες, 1 Εβδομάδα πριν Κarma: 3
66.Χρήστος
Κομμάτια από σωλήνες πάρτε μου

ρε χρηστο τι σκατα τους κανουν τοσους σωληνες???
bobos
Senior Boarder
graphgraph
bobostathis6@hotmail.com
Τελευταία διόρθωση: 15/01/2012 05:06 από bobos.
2 πραγματα ειναι απαραιτητα για τις διακοπες.το μαγιο και το ποδηλατο.και δεν ειμαι σιγουρος για το πρωτο...

Σε αγαπώ πάτερ Ζωσιμά! 4 Μήνες πριν Κarma: -42
Σε αγαπώ πάτερ Ζωσιμά! Περίμενα να δω βίντεο από το live που τους είδατε ρε!; Μαζευτήκαμε χθες για να κάνουμε καμία δουλειά, αλλά κάναμε μόνο τις μισές! Βάλαμε μόνο την μια πόρτα από τις δύο …σπάσαμε 4 τρυπάνια τεσσάρια που τρυπάγαμε τα σίδερα… αλλάξαμε θέσεις στα κουτιά με το ρεύμα που μας ενοχλούσαν και εκεί που είχαμε 4 λάμπες, τώρα έχουμε μόνο μια, μεταφέραμε κάποια δικά μας πράγματα, αλλά δεν τα βιδώσαμε στους τοίχους… περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και σήμερα για να δούμε και πως θα τα στήσουμε εκεί μέσα. Έχει διαχειριστική σήμερα, αλλά δεν ξέρω αν θα έρθω (θέλω να πάω στο Αίγιο για μπάσκετ) και θα μας πουν για κλειδιά, πίσω χώρο κ.α. Δεν έχουμε κλειδώσει ακόμα την πόρτα του συνεργείου, άρα μπορούν να μπουν μέσα να πάρουν όλοι την σαβούρα! Άσχετο, οι βάσεις που έχουμε για τον τοίχο, για να κρεμάμε τα ποδήλατα, δεν πολυβολεύουν!; Με αυτές πρέπει να χαλαρώνουμε το τιμόνι και να το γυρίζουμε κάθετα για να τα κρεμάμε τα ποδήλατα. Βέβαια, έτσι κερδίζουμε χώρο αν τα βάλουμε και απέναντι από τους πάγκους που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλο το ύψος! Αλλά καλό είναι να έχουμε και κάποια έτοιμα ποδήλατα, να μην ψάχνουμε τελευταία στιγμή για άλεν
66.Χρήστος
Gold Boarder
graphgraph
με οποιονδήποτε τρόπο

Πέμπτη 19-1-2012 4 Μήνες πριν Κarma: -42
Χθες στην συνέλευση …που δεν έγινε… είπαμε να μαζευτούμε αύριο Πέμπτη στο Παράρτημα για να κάνουμε καμία δουλεία για το συνεργείο, αλλά και συνεργείο! 19:00-19:30, θα έχει και παράλληλα και καφενείο στο πάνω μέρος για όσους θέλουν απλά να έρθουν να μας κάνουν παρέα. Ο προβληματισμός μου ήταν, αφού κάνουμε κάποια πράγματα να τα μεταφέρουμε και στους άλλους πως γίνονται (με ποιόν τρόπο εννοώ), αλλά όταν έχεις πολλούς γύρω σου δεν γίνεται εύκολα αυτό …την Κυριακή νόμιζα πως τα μαστόρια των ποδηλάτων θα κάνανε τίποτα σε αυτά, αλλά τελικά Αύριο θα παλέψουμε κάποια ποδήλατα, θα τελειώσουμε και με την κεντρική πόρτα …μόνο αφαλό δεν έχω για την πόρτα παιδιά… και θα έχουμε και ηλεκτρολογικής φύσεως σεμινάριο από τον Atomo …αν έρθει, ή από τον D4skalosM… αν κι αυτός έρθει, αλλιώς θα ολοκληρώσω εγώ το καταστροφικό τους έργο! Philippe_tio, αν θυμάμαι καλά κάνεις κι εσύ τέτοιες ζημιές; MeTalFilL, φτιάξε τίποτα για να φάμε και μετά ξέρεις που είναι τα ψυγεία;! (Τον αφαλό ακόμα δεν τον θέλουμε, άλλωστε θα αφήσουμε ξεκλείδωτα για να μαζέψουν και οι άλλοι αν είναι και την άλλη βδομάδα, Τρίτη στην συνέλευση, μεταφέρουμε μπαμ-μπαμ και τα πράγματά μας και τον βάζω τότε. Δεν έχω κιόλας, αν κάποιος έχει κάποιον και δεν τον θέλει ας μας τον φέρει. Και ένα λουκέτο ρε παιδιά για τον λυόμενο πάγκο)
66.Χρήστος
Gold Boarder
graphgraph
με οποιονδήποτε τρόπο

Απ: Πέμπτη 19-1-2012 4 Μήνες πριν Κarma: 16
66.Χρήστος έγραψε:
Philippe_tio, αν θυμάμαι καλά κάνεις κι εσύ τέτοιες ζημιές;

Και βέβαια κάνω τέτοιες ζημιές, και μεγαλύτερες μάλιστα, αφού τις έκανα και επαγγελματικα.

το μόνο θεματάκι είναι ότι δουλεύω απογεύματα αυτές τις μέρες και σχολάω στις 10.
Μπορώ να έρθω στο καπάκι μετά την δουλειά, λίγο πιο πάνω είμαι, αλλά να μου πεις τι είναι για φτιάξιμο, να φέρω τα κατάλληλα εργαλεία.

Α, και αν θα σας πετύχω τέτοια ώρα εκεί.
philippos_tio
Gold Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν philippos_tio philippos_tio Τοποθεσία: Πάτρα-Γηροκομειό Birthday: 09/13
Υψόμετρο: min: -20m, max: 1520m
νομοί (13/52): Αχαϊας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Κορινθίας, Κεφαλληνίας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αργολίδας. Επόμενοι: Βοιωτίας, ???
Σύνολο: 47000Km (1.175 κύκλοι γης)

Απ: Δημιουργία Αυτοοργανωμένου Συνεργείου 3 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: 0
Σημερα πεμπτη θα γινει το συνεργείο...

Θα μαζευτουμε στις 7.30 περιπου!!!!
liakos
Fresh Boarder
graphgraph

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 123
Συντονιστές: admin, LGM, aris_berd, kermit, aramil