Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2012
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2012
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2012 3 Μήνες, 2 Εβδομάδες πριν Κarma: 3
σας κοινοποιώ ένα μέιλ από την πανελλαδική λιστα:

μετά από ένα μέιλ-πρόταση για πανελλαδική ποδηλατοπορεία και φέτος το μαη υπήρξε η ακόλουθη απάντηση:

Το συζητήσαμε και στην Αθηνα στην τελευταία μας συνέλευση (πριν 2 βδομάδες, η επόμενη είναι απόψε)

καταρχάς το πότε: κι εμείς το ίδιο είπαμε, να συνεχίσουμε την παράδοση της "2ης Κυριακής του Μαΐου". Με την ελπίδα οτι αν το πούμε από τώρα θα αποφύγουμε τις απώλειες

επίσης είχαμε μια έμπνευση για την αφίσα. Σκεφτήκαμε η φετινή αφίσα να προκύψει μετά από πανελλαδικό διαγωνισμό. Να το ανακοινώσουμε στα site μας και στο τέλος να επιλέξει μια επιτροπή που να την αποτελούν τουλάχιστον 3 πόλεις. Υποθέτω ότι σημερα και 13 και 23 πόλεις μπορούν να συζητήσουν εύκολα μέσω skype ή κάτι τέτοιο, αρκεί όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δώσουν ένα ραντεβού στο ίδιο μέρος (ένα μέρος για κάθε πόλη) την ίδια ώρα

τα τεχνικά θέματα δεν τα συζητήσαμε σε βάθος αλλά θα σας πω τι προτείνω σαν Κώστας. Ολες οι ιδέες συγκεντωνονται σε ένα τουλάχιστον site. Αν γίνεται να συγκεντρώνονται σε περισσότερα ή και σε ολα τόσο το καλύτερο αλλά καταρχάς ας φροντίσουμε να υπάρχει ένα πλήρως ενημερωμένο και όλα τα άλλα ας έχουν και μόνο συνδέσμους. Από κει και πέρα παροτρύνουμε τους επισκέπτες τόσο να ανεβάσουν τις ιδέες τους όσο και να σχολιάζουν τις ανεβασμένες ιδέες. Ο σχολιασμός γίνεται σε όλα τα site και μακάρι να είναι αδύνατο να προλάβεις να παρακολουθήσεις όλες τις συζητήσεις. Οι ιδέες μπορούν να είναι είτε έτοιμες αφίσες, είτε ζωγραφιές/φωτογραφίες, είτε απλά ένα κόνσεπτ, οτιδήποτε. Στο τέλος μια επιτροπή που αποτελείται από τουλάχιστον 3 πόλεις συνεδριάζει μέσω skype ή κάτι τέτοιο και αποφασίζει πως θα είναι η αφίσα (πιθανον να πάρει ένα μίγμα από ιδέες του διαγωνισμού και να τους προκύψει και καμιά καινούρια ιδέα στο φινίρισμα). Και στο τέλος-τέλος η επιτροπή βραβέυει όσους συμμετειχαν στην νικητήρια ιδέα (πιθανον π.χ. να νικήσει ένα team 3 άτομων, 1 έβαλε την ιδέα, 1 έβαλε τη ζωγραφική και 1 τη γραφιστική. Ή πιθανόν να ανεβασει κάποιος μια αρχική ιδέα και να την εξελίξει κάποιος άγνωστός του που την είδε στο ίντερνετ). Ακούγεται λιγο φλου αλλά πιστεύω ότι θα συνενοηθούμε μια χαρά, θα το φέρουμε σε πέρας και θα διασκεδάσουμε κιόλας. Επίσης μου θυμίζει λίγο τα βραβεία Νόμπελ και τη βρίσκω σαν φυσικός κι εγώ...

Πανδοχέα και λοιποί ποδηλάτες τι λετε,στελνουμε τιποτις;;;;εχω μια ιδεα εδω και καιρό και καιρός να υλοποιηθει!
kermit
Moderator
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2012 3 Μήνες, 2 Εβδομάδες πριν Κarma: 15
Κώστα εγώ είμαι μεσα! Είναι λίγο άδικο βέβαια, εμείς είμαστε επαγγελματικό τιμ!
pandoheas
Διαχειριστής
graph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Εξωτική Πάτρα
Τελευταία διόρθωση: 02/02/2012 10:56 από pandoheas.
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ ΜΠΟΦΟΡΙΑ KAI ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ!!!

Απ: Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 2012 1 Εβδομάδα, 3 Μέρες πριν Κarma: 3
Διαδρομή ποδηλατοπορείας: μετά την καθιερωμένη συνέλευση της Τρίτης αποφασίστηκε να ακολουθηθεί η παρακάτω διαδρομή για την ποδηλατοπορεία: πλ.Όλγας,Μαίζώνος, Γούναρη, Κορίνθου, Κιλκίς, Αγ.Σοφίας, Αθηνών, Ηρώων Πολυτεχνείου, είσοδος στη μαρίνα από Λάγιο, είσοδος στο λιμάνι, μώλος Αγ. Νικολάου.
kermit
Moderator
graphgraph

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: admin, LGM, aris_berd, kermit, aramil