Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

ΚΤΕΛ Αχαϊας The Other Story...
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: ΚΤΕΛ Αχαϊας The Other Story...
ΚΤΕΛ Αχαϊας The Other Story... 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν Κarma: 12
Να διευκρινίσω ότι οι "..." σημαίνουν ότι πάμε στο άπειρο. Ενώ οι ".." ότι κάπου υπάρχει πέρας. (έτσι μας έλεγε ένας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο).

Μόλις πήγα λοιπόν να παραλάβω ένα ποδήλατο που έστειλε ένας φίλος από την Καλαμάτα απο τα ΚΤΕΛ. Ο φίλος αυτός είχε κάνει μία συνεννόηση με τον οδηγό και δεν είχε πληρώσει για το ποδήλατο. Προφανώς οι υπάλληλοι της Καλαμάτας δεν είχαν ιδέα πως να μεταχειριστούν την περίπτωση και αποφάσισαν να κάνουν την εξυπηρέτηση. Φτάνοντας εδώ λοιπόν το λεωφορείο δεν μου κίνησε την περιέργεια γιατί από μπροστά έγραφε ΚΤΕΛ Ν.Ηλείας (έλα μου ντε που είχε γίνει αλλαγή στον Πύργο)εγώ δεν ψιλιάστηκα την δουλειά και περίμενα οπότε βλέπω έναν τύπο να κουβαλάει το ποδήλατο και το πλησιάζω και του εξηγώ ότι είναι για μένα. Κανείς δεν ήξερε τίποτα λοιπόν και δεν μου δίναν το ποδήλατο αν εγώ δεν πλήρωνα το αντίτιμο που έπρεπε (10 ευρώ κατά την άποψή τους). Ο αποθηκάριος θέλοντας να μου το παίξει και "καλός" μου είπε."Αν είναι κάποιος δικός μας να με πάρει τηλέφωνο να μου πει ότι έτσι και έτσι και να στο δώσω. Άσε εδώ το ποδήλατο και θα είμαι εγώ εδώ ως τις 21.00".
Κάθε φορά που πάω εκεί με πιάνει αναγούλα, οπότε έδωσα τα 10 νταβατζιλικοευρώ, πήρα το ποδήλατο και όπου φύγει φύγει.

Με αφορμή αυτό λοιπόν θυμήθηκα διάφορα πράματα όσο αφορα τον πρόεδρο κ.Ανδρέα Μανωλόπουλο (τρομάρα του έχει το ίδιο επώνυμο με έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο που έχει πεθάνει εδώ και μερικά χρόνια στην γενέτηρά μου). Τις αντιθέσεις του με την εξέλιξη του ΟΣΕ και όλες αυτές τις λαμογιές που κάνει.
σας παραθέτω εδώ μερικά σχόλια από άλλους για το πρόσωπό του.

Κάποια σχετικά σχόλια χρηστών από τις συνελεύσεις της Βουλής.
ΕΔΩ

Όσων αφορά την υποκρισία του προέδρου.
www.neoskosmos.com/news/el/node/9459

Τέλος να σας θυμίσω ότι τον τελευταίο καιρό με τις διάφορες ανακατατάξεις κ ανατιμήσεις στα δρομολόγια του ΟΣΕ, τις διάφορες τροποποιήσεις και την ταλαιπωρία των επιβατών, μεγάλη ευθύνη έχει αυτός ο απ-άνθρωπος που το συμφέρον του κοιτάει και όχι την ανάπτυξη των μέσων μαζικής μεταφοράς όπως δηλώνει. Να σας θυμίσω ότι πολλές φορές εμφανίζεται στα ΜΜΕ και διαμαρτύρεται για τον ΟΣΕ. Να σας θυμίσω ότι έχει δηλώσει πως "Όσο είμαι εγώ πρόεδρος στο ΚΤΕΛ Αχαΐας το τρένο δεν θα φτάσει στην Πάτρα".

Αίσχος.

Γαβρήλ
LGM
Moderator
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Τελευταία διόρθωση: 25/08/2010 21:01 από LGM.
"Together we stand
divided we fall"
(Pink Floyd - "The Wall")
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: admin, LGM, aris_berd, kermit, aramil