Απ: Johnny Legend - Ο Προστάτης όλων των ποδηλατών 1 Χρόνος πριν
Κarma: 16
Για το refresh ήθελα να πω και εγώ. Τουλάχιστον πατάει F5 ?
Δεν μου λες, αντί να γράφεις αυτό το κατεβατό, δεν καθόμαστε να φτιάξουμε το θαλάσιο λεωφορειο-ποδήλατο? Έρχεται καλοκαίρι και θα το χρειαστούμε για να πάμε διακοπές σε νησί !!! Θα βάλουμε και ένα βαρέλι μπύρα για κάυσιμο*
Έχουμε δουλειά!
Κarma: -42
Εδώ η κουβέντα έχει ανάψει… φιλοσοφώ! Ας πούμε μερικά σοφά λόγια που είπε ο Johnny Legend, 13 ρίμες κοινωνικού προβληματισμού: Ανάθρεψε τον ποντικό να φάει το μαλλί σου.
Φασιστών επιφανών, πάσα γη ξύλο.
Άνθρωπος αγράμματος, φασίστας απελέκητος.
Όποιος νύχτα περπατεί, λάσπη και σκατά στον Κούγια!
Λακαμάς δεν γεννιέσαι, γίνεσαι… αυτό για τους dενεκέδες.
Τον φασίστα και αν κλωτσάς, τα παπούτσια σου χαλάς. Στου φασίστα το κεφάλι, όσο θέλεις βρόντα.
Κάθε φασίστας στον πάγκο του. Μπρούμυτα!
Κατά φωνή κι ο Άδωνης κι αυτός παλούκι θέλει…
Σαν ρομπότ είναι οι μπάτσοι, σίγουρα όλοι είναι τσάτσοι, μα από πάνω βρίσκονται άλλοι οι φονιάδες οι μεγάλοι.
Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι…
Κάλλιο φασιστόδερνε παρά φασιστογύρευε. Μάθανε πως έχουμε άσυλο, πλακώσανε κι οι φασίστες! Sorry παιδιά, ανοιγόκλεινα τα μάτια μου και τίποτα, μόλις πάτησα F5… ελπίζω να ξεμπλοκάρω.
Ο Johnny Legend, ο πρώτος ποδηλάτης, ήταν κατά της τεχνολογίας επί αρχαιοτάτων χρόνων… κάτι ήξερε!Τώρα έχουν βγει και τα ποδήλατα με μπαταρία και όλοι κάνουμε την αμαρτία και τα χρησιμοποιούμε.
Ο Johnny Legend μπορεί να αποδείξει ότι η κότα έκανε το αυγό! Σκάει μια μέρα που λέτε ο Johnny Legend από το forum, την στιγμή που παίζει μουσική ο LGM και τον ρωτάει: - Έχεις Κλάςς; (Clash)
- Γιατί; Μυρίζ’; Μετά από αυτό, συμπληρώνουμε στην 2η εντολή: 2. Η αλήθεια βρίσκεται στους Clash, στους Sex-Pistols, στους Foals, στους Prodigy, στους Radiohead, στους Can, στους Amon Düül, στους Στέρεο-Νόβα, στην Αθηνά Χαϊκάλη, στον Βασίλη Τερλέγκα… γκέγκε;
Και μετά του λέει, «οι χρήστες που δίνουν διαταγές να εκτελούνται άμεσα». Που χάθηκε εκείνη η ψυχή; O Chitose Kakinomoto
Έμπνευση το λες εσύ; Αν είναι έτσι, πάρε κι άλλη! Έβλεπε ο Johnny Legend την ταινία Κυνόδοντας και μετά των ρωτήσανε τι είναι τρομοκρατία; Απάντησε, «Τρομοκρατία είναι μια πόλη για αυτοκίνητα». Μια ιστορία για αυτήν: Μέσα σε αυτή την πόλη σκάει ένας κάγκουρας με γκρι smartάκι και ψάχνει να παρκάρει στο κέντρο της εδώ και 3 τέταρτα.Ξενερωμένος εντελώς πια κι αφού έχει ρίξει διάφορα γαλλικά από τα νεύρα του, αρχίζει: « Johnny Legend Θεέ μου... σε παρακαλώ... βοήθησε με να βρω παρκινγκ. Δεν αντέχω άλλο. Κι εγώ, παρόλο που ήμουν τόσα χρόνια άπιστος θα κάνω τα πάντα για σένα. Θα αλλάξω, θα παρατήσω το αυτοκίνητο, θα πάρω ποδήλατο και δεν θα το καταστρέψω ποτέ (εντολή 6η), δεν θα τρέξω πάνω από 8 χιλιόμετρα σε πεζόδρομους (εντολή 8η) και δεν θα πηδήξω παραπάνω από 4 σκαλοπάτια (εντολή 9η) γιατί θα τσακιστώ ο γάιδαρος! Θα πηγαίνω κάθε βδομάδα στην συνέλευση της Τρίτης (εντολή 3η). Σε παρακαλώ κάνε μόλις στρίψω στην γωνία να έχει μια θεσούλα τόσο δα για το γκρι smartάκι μου. Σε παρακαλώ...» Μόλις στρίβει λοιπόν στην γωνία, να σου μια θεσούλα πάνω στο πεζοδρόμιο, μόλις ξεκαβαλάει μια μηχανή. Κοιτάζει ο τύπος γύρω του και λέει: «Άστο Johnny... κάτι βρήκα».
Υ.Γ. 1: Σε αυτό το μέρος έχουμε σε αφθονία car, βουνά και κάρβουνα! Ερήμη… δέντρα δεν υπάρχουν, γιατί πιάνουν θέση παρκινγκ. Αυτά φταίνε γιατί πάνε και φυτρώνουν εκεί που βάζει τσιμέντο ο κάθε κάγκουρας, τα μπετά δεν καίγονται!Η βλακεία αυτών είναι απύθμενη, ο Johnny Legend θα έχει μείνει άλαλος με όλα αυτά. Υ.Γ. 2: Και μια ακόμη συμπληρωματική ιστορία για την 2η εντολή: Έχει πάει που λέτε ο Johhny Legend σε μια συναυλία τον Motorhead και μόλις τελειώνει πάει μια βόλτα από τον ντράμερ και του λέει: «Κακώς δεν παίξατε το Ace of spades, έπρεπε να το παίξετε» και του απαντάει, «δεν ξέρω τι λες, εγώ το έπαιξα τρίτο»! Άρα: 2. Η αλήθεια βρίσκεται στους Motorhead, στους Clash, στους Sex-Pistols, στους Foals, στους Prodigy, στους Radiohead, στους Can, στους Amon Düül, στους Στέρεο-Νόβα, στην Αθηνά Χαϊκάλη, στον Βασίλη Τερλέγκα… γκέγκε;
Ωχ, ο χρήστης που δίνει διαταγές δεν εκτελέστηκε; Κάποιος χθες το βράδυ με προκάλεσε! Για πάρτε μια ακόμη συμπληρωματική ιστοριούλα: Περπατάει στο δρόμο η τραγουδίστρια της διάσημης μπάντας Sazman. Καθώς περπατάει εμφανίζεται ο Johnny Legend και της λέει: -Θα σας κάνω ότι χάρη ζητήσεις γιατί σας πάω και το αξίζετε.
-Οκ θέλω έναν τεράστιο ποδηλατόδρομο να συνδέει το studio μας με όλες τις πόλεις της χώρας για να κάνουμε εύκολα περιοδεία. -Αυτό που ζητάς είναι δύσκολο δεν μπορώ να το κάνω ζήτα κάτι άλλο;
-Θέλω ο κοντραμπασσίστας μας να γράφει τραγούδια! Και απαντάει ο Johnny: -Πόσα χιλιόμετρα είπες θέλεις τον ποδηλατόδρομο;;;!!! Μετά και από αυτό, συμπληρώνουμε στην 2η εντολή: 2. Η αλήθεια βρίσκεται στους Sazman, στους Motorhead, στους Clash, στους Sex-Pistols, στους Foals, στους Prodigy, στους Radiohead, στους Can, στους Amon Düül, στους Στέρεο-Νόβα, στην Αθηνά Χαϊκάλη, στον Βασίλη Τερλέγκα… γκέγκε;
Υ.Γ. Κάτι πρέπει να μου κάνετε… θα σας κάψω κι άλλο
Απ: Johnny Legend - Ο Προστάτης όλων των ποδηλατών 11 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν
Ok, ok αφού θέλετε να σας κάψω… αλλά ο άλλος δεν εκτελέστηκε ακόμη! Ο Johnny Legend είχε πάει στο αυτοοργανωμένο (ακούς LGM, αυτοοργανωμένο) ποδηλατικό φεστιβάλ της Πάτρας του 1871 μετά Legend εποχής… δεν θυμάμαι ποιο ήταν; Το 65ο, το 66ο;Την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ παίζουν οι Ταγκοραμένοι. Κάποια στιγμή σκάει μύτη και ο Τόλης και αράζουν παρέα να δούνε την συναΒλία! Αρχίζει και παίζει η μπάντα, ο κόσμος γουστάρει και όλα κυλούν όμορφα και ωραία.Παράλληλα έχει και κουΛοθέατρο… όλα αυτά είναι τυχαίες συμπτώσεις! Μετά από κάποια ώρα, ο κόσμος βρίσκεται στο τσακίρ κέφι, αφού πρώτα είχαν ακούσει και τα Κόκκινα Μικρά Κοκκάκια. Ξαφνικά και χωρίς προφανή λόγο, ο ακορντεονίστας από τους Ταγκοραμένους, βγάζει το T-shirt του και όπως είναι ιδρωμένο, το πετάει με δύναμη στα μούτρα του κοντραμπασίστα! Ο κοντραμπασίστας τρελαίνεται, βγάζει το T-shirt του και απαντά, πετώντας το με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στα μούτρα του ακορντεονίστα. Τα κρουστά δεν έμειναν αμέτοχα! Βγάζουν κι αυτοί τα T-shirts τους και αρχίζουν να χτυπάνε τον κοντραμπασίστα, ενώ ο ακορντεονίστας βλέπει πως η τραγουδίστρια έχει πάρει το μέρος του κοντραμπασίστα… και μέσα σε πέντε λεπτά η μπάντα έχει γίνει ένα κουβάρι ανταλλάσοντας χτυπήματα, μπροστά στα μάτια των ποδηλατών Πάτρας.
- Καλά ρε! Τι γίνεται εδώ;Λέει ο Τόλης στον Johnny
- Έτσι είναι αυτοί ρε… πάντα από μια ώρα και μετά αρχίζουν τις μπλουζιές! Άρα, συμπληρώνουμε στην 2η εντολή: 2. Η αλήθεια βρίσκεται στους Ταγκοραμένους, στα Κόκκινα Μικρά Κοκκάκια, στους Sazman, στους Motorhead, στους Clash, στους Sex-Pistols, στους Foals, στους Prodigy, στους Radiohead, στους Can, στους Amon Düül, στους Στέρεο-Νόβα, στην Αθηνά Χαϊκάλη, στον Βασίλη Τερλέγκα… γκέγκε;
Υ.Γ. 1: Το άλλο με τους Scorpions, το ξέρετε;
Υ.Γ. 2: Ρε, μην πειράζεται το karma μου. Ο Μπακόπουλος, αν και ενήλικας… παίζει ακόμα το πουλάκι του και θα μου το κατεβάσει! Άντε Πέτρο, να μου το εκατοστίσεις