Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Ζητείται ποδήλατο για την ποδηλατοπορεία του Οκτώβ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Ζητείται ποδήλατο για την ποδηλατοπορεία του Οκτώβ
Ζητείται ποδήλατο για την ποδηλατοπορεία του Οκτώβ 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν Κarma: 2
Αν υπάρχει κάποιο περισσευούμενο ποδήλατο για την ποδηλατοπορεία της Παρασκευής του Οκτωβρίου, για ένα παραπάνω άτομο, θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτο.

Ευχαριστώ
-αρης

Υ: δεν αναφέρομαι στην ποδηλατοθήκη γιατί δεν ξέρω τι συμβαίνει, αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ευπρόσδεκτο!
aris_berd
Moderator
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ζητείται ποδήλατο για την ποδηλατοπορεία του Οκτώβ 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν Κarma: 3
Στην ποδηλατοθήκη υπάρχουν ήδη 2 ποδηλατα ψιλόΟΚ (το ενα το χουμε ηδη ταγμένο για το αλλο κατι θυμαμαι αλλα δεν ειμαι σιγουρος πολύ) και υπάρχει και ενα που θελει αλλαγη σαμπρέλας. ΑΝ ψηνεσαι ή σημερα ή αυριο πριν την πορεία να του αλλαξουμε σαμπρέλα σιγουρα θα εχουμε και για σενα μπάικ - αν και μάλλον θα περισσευει ενα.
kermit
Moderator
graphgraph

Απ: Ζητείται ποδήλατο για την ποδηλατοπορεία του Οκτώβ 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν Κarma: 18
Σε περίπτωση που κάποιος θέλει ποδήλατο απλά για την πορεία υπάρχει η δυνατότητα δανεισμού από το infocenter (νομίζω έχει πέντε έξι ποδήλατα) που βρίσκεται στο νέο κτίριο που είναι ακριβώς πάνω από τα κτελ. Αφήνεις την ταυτότητα και παίρνεις το ποδήλατο για κανα δίωρο όπως λένε οι υπεύθυνοι αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν το κρατήσεις και παραπάνω. Δεν ξέρω μόνο τι ώρα κλίνει για βράδυ. Βέβαια και την άλλη μέρα να το πας δεν πιστεύω να μην το πάρουν.
Vincent
Fresh Boarder
graphgraph

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: admin, LGM, aris_berd, kermit, aramil