|
Η ποδηλασία κάνει κακό στο ...σπέρμα! 1 Χρόνος, 1 Μήνας πριν
|
Κarma: 0
|
Η σωματική άσκηση δεν έχει ιδιαίτερη επίπτωση στην ποσότητα ή την ποιότητα του σπέρματος ενός άνδρα, με μια βασική εξαίρεση από ό,τι φαίνεται: το ποδήλατο.
Μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες που κάνουν ποδήλατο τουλάχιστον πέντε ώρες την εβδομάδα, έχουν λιγότερο σε ποσότητα και σε δραστικότητα σπέρμα σε σχέση με όσους δεν κάνουν καθόλου ποδήλατο.
Προηγούμενες έρευνες είχαν δείξει ότι οι αθλητές ποδηλάτες έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν προβλήματα στο ουροποιητικό και το αναπαραγωγικό σύστημά τους, μεταξύ άλλων παρουσιάζοντας χειρότερη ποιότητα σπέρματος.
Τώρα, οι ερευνητές, υπό την Λορίν Γουάιζ του πανεπιστημίου της Βοστώνης, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό για θέματα γονιμότητας "Fertility and Sterility", σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ, επιβεβαίωσαν ότι φαίνεται να υπάρχει μια παρόμοια σχέση μεταξύ ποδηλάτου-σπέρματος όχι μόνο στους επαγγελματίες αθλητές, αλλά και σε όσους ασχολούνται ερασιτεχνικά με το ποδήλατο.
Οι αμερικανοί ερευνητές μελέτησαν 2.200 "μέσους" άνδρες, που έδωσαν δείγματα σπέρματος και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις για την υγεία τους και τις συνήθειες σωματικής άσκησης. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι όσοι άνδρες ασκούνταν τακτικά (με διάφορους τρόπους), δεν είχαν περισσότερα προβλήματα με το σπέρμα τους σε σχέση με όσους δεν ασκούνταν ποτέ.
|
|
|
|
Τελευταία διόρθωση: 13/04/2011 17:49 από rise-resist-revolt.
|
|
|
Απ: Η ποδηλασία κάνει κακό στο ...σπέρμα! 1 Χρόνος, 1 Μήνας πριν
|
Κarma: 0
|
|
Τη συγκεκριμένη έρευνα την έχω διαβάσει πολλές φορές και δεν με ικανοποιεί..κυρίως για το "μέσο άνδρα" και για φράσεις όπως "Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι όσοι άνδρες ασκούνταν τακτικά (με διάφορους τρόπους), δεν είχαν περισσότερα προβλήματα με το σπέρμα τους σε σχέση με όσους δεν ασκούνταν ποτέ" οτι δηλαδή περίμεναν πως όσοι ασκούνται τακτικά μπορεί να έχουν περισσότερα προβλήματα..
Για τα πλαστικά,χημικά,μεταλλαγμένα ή τα καυσαέρια δεν υπάρχουν έρευνες.. μιά χαρά..
|
|
baobab
Senior Boarder
|
|
|
|
|
|
Κarma: 15
|
|
Τα θετικά ενός ποδήλατου στη ζωή μου ειναι αναρίθμητα, ας έχω λιγότερο σπέρμα, σιγά!
|
|
|
|
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ ΜΠΟΦΟΡΙΑ KAI ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ!!!
|
|
|
Θα κόψω την γυμναστική! 1 Χρόνος, 1 Μήνας πριν
|
Κarma: -42
|
Με αγχώσατε πάλι ( όπως τότε με τιε κλειδαριές που έτρεξα να πάρω πέταλο ασφαλείας από μασίφ σίδερο, μπετόβεργα λέμε) και λέω να κόψω την μπάλα, το μπάσκετ, τα μπάνια κ.α., αλλά όχι το ποδήλατο! Με έχει βολέψει πλέον και δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, ας έχω λιγότερο σπέρμα κι εγώ όπως ο Πανδοχέας… εσύ Νίκο, κόψε την πυγμαχία.
Ρε bikecenter, δεν έχεις κάτι πιο εποικοδομητικό να κάνεις από το να ρίχνεις το karma μας; Προσωπικά στα π@πάρια μου και αν φτάσει στο -1.000.000, αλλά όταν δεν σου αρέσει κάτι την κάνεις, εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα. Αν θες, κάτσε εδώ και άρχισε να ποστάρεις κλεμμένα άρθρα (μιας και δεν έχεις την όρεξη να εκφράσεις κάτι δικό σου) χωρίς να λες από πού προέρχονται και ας έχουν άλλοι το πρόβλημα… αυτό ήταν το βασικό πρόβλημα μαζί σου και μετά η όλη διαφήμιση του εαυτού σου! Αλλά ξέρουμε την απάντηση σου σε αυτό: «Ποδήλατο στην πόλη για να σφίξουνε οι κώλοι» και άλλα τέτοια… δεν ξέρω πώς να σε εκφράσω και πώς να στο μεταφέρω αυτό που θέλω να πω, γιατί από ότι φαίνετε δεν θες ή δεν μπορείς να το καταλάβεις. Εάν εγώ ήμουν σε μια παρέα η οποία είχε διαφορετική φιλοσοφία από μένα, εάν εγώ το μόνο που μπορούσα να κάνω στην παρέα θα ήταν να δημιουργώ αρνητικό κλίμα σε αυτή θα έκοβα παρτίδες για να μην χαλιέμαι κι εγώ, αλλά και η παρέα! Έχεις πρόβλημα με τον Eloy, αλλά εμείς ξέρουμε ποιος είναι ο Eloy και συμμετέχει στις δράσεις της παρέας αυτής, αλλά και στην οργάνωση των δράσεων μας μέσα από τις συνελεύσεις αυτής, εσένα δεν σε έχουμε δει ποτέ και πουθενά και θες με αυτό τον τρόπο να περάσει το δικό σου; Σου δίνουμε το βήμα, αλλά, μην μας προσβάλεις και από πάνω, γιατί αυτό κάνεις και το κακό είναι ότι μας βλέπουν και τρίτοι στους οποίους μεταφέρεται λάθος «μήνυμα»!
Υ.Γ. Μην ξεχάσεις, έχεις βάλει πάλι ξυπνητήρι στις 21:00 για να μου βάλεις αρνητική ψήφο!
|
|
|
|
…μένει μόνο να περάσουμε αυτά τα σύνορα
με οποιονδήποτε τρόπο
και θα αγαπήσεις μαζί μου τον ανοιχτό ουρανό
γιατί η γη είναι πιο όμορφη από μας…
|
|
|
Απ: Θα κόψω την γυμναστική! 1 Χρόνος, 1 Μήνας πριν
|
Κarma: 14
|
66.Χρήστος έγραψε:
Με αγχώσατε πάλι ( όπως τότε με τιε κλειδαριές που έτρεξα να πάρω πέταλο ασφαλείας από μασίφ σίδερο, μπετόβεργα λέμε) και λέω να κόψω την μπάλα, το μπάσκετ, τα μπάνια κ.α., αλλά όχι το ποδήλατο! Με έχει βολέψει πλέον και δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, ας έχω λιγότερο σπέρμα κι εγώ όπως ο Πανδοχέας… εσύ Νίκο, κόψε την πυγμαχία.
Ρε bikecenter, δεν έχεις κάτι πιο εποικοδομητικό να κάνεις από το να ρίχνεις το karma μας; Προσωπικά στα π@πάρια μου και αν φτάσει στο -1.000.000, αλλά όταν δεν σου αρέσει κάτι την κάνεις, εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα. Αν θες, κάτσε εδώ και άρχισε να ποστάρεις κλεμμένα άρθρα (μιας και δεν έχεις την όρεξη να εκφράσεις κάτι δικό σου) χωρίς να λες από πού προέρχονται και ας έχουν άλλοι το πρόβλημα… αυτό ήταν το βασικό πρόβλημα μαζί σου και μετά η όλη διαφήμιση του εαυτού σου! Αλλά ξέρουμε την απάντηση σου σε αυτό: «Ποδήλατο στην πόλη για να σφίξουνε οι κώλοι» και άλλα τέτοια… δεν ξέρω πώς να σε εκφράσω και πώς να στο μεταφέρω αυτό που θέλω να πω, γιατί από ότι φαίνετε δεν θες ή δεν μπορείς να το καταλάβεις. Εάν εγώ ήμουν σε μια παρέα η οποία είχε διαφορετική φιλοσοφία από μένα, εάν εγώ το μόνο που μπορούσα να κάνω στην παρέα θα ήταν να δημιουργώ αρνητικό κλίμα σε αυτή θα έκοβα παρτίδες για να μην χαλιέμαι κι εγώ, αλλά και η παρέα! Έχεις πρόβλημα με τον Eloy, αλλά εμείς ξέρουμε ποιος είναι ο Eloy και συμμετέχει στις δράσεις της παρέας αυτής, αλλά και στην οργάνωση των δράσεων μας μέσα από τις συνελεύσεις αυτής, εσένα δεν σε έχουμε δει ποτέ και πουθενά και θες με αυτό τον τρόπο να περάσει το δικό σου; Σου δίνουμε το βήμα, αλλά, μην μας προσβάλεις και από πάνω, γιατί αυτό κάνεις και το κακό είναι ότι μας βλέπουν και τρίτοι στους οποίους μεταφέρεται λάθος «μήνυμα»!
Υ.Γ. Μην ξεχάσεις, έχεις βάλει πάλι ξυπνητήρι στις 21:00 για να μου βάλεις αρνητική ψήφο!
Χαχαχα
Γεια σου ρε Χρήστο με το αρνητικό σου κάρμα. Πρόσεχε γιατί με λιγότερο σπέρμα και χαμηλό κάρμα μπορεί να έχεις προβλήματα ανύψωσης 
|
|
|
|
Μην τσιτώνεις πολύ, χαλάρωσε το βυζάκι σου! Copyright 66.Χρήστος
|
|
|
|
Κarma: 15
|
|
Ρε! Αφήστε το θέμα με τον bikecenter! Είμαστε καλύτερα χωρίς τσακωμούς.
Και σχετικά με το σπέρμα η φιλοσοφία μου είναι ότι καλύτερα να γκαστρώνεις δύσκολα, τουλάχιστον έχεις μια ωραία δικαιολογία για να προσπαθείς να το πετύχεις κανοντας σεξ κάθε μέρα!
|
|
|
|
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ ΜΠΟΦΟΡΙΑ KAI ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ!!!
|
|
|
Έχω φαγούρα! 1 Χρόνος, 1 Μήνας πριν
|
|
|
|
|
|
|
με οποιονδήποτε τρόπο
|
|
|
Κατάλαβα γιατί έχω φαγούρα. 1 Χρόνος, 1 Μήνας πριν
|
|
Χαχαχα, ρε bikecenter είσαι γελοίος.  Γράψε και τίποτα, έστω κάνε clopyright, μην δίνεις μόνο αρνητική ψήφο, καρφώνεσαι! Τώρα καταλάβατε κι εσείς γιατί είχα φαγούρα;
Υ.Γ. Το βράδυ πριν κοιμηθείς θυμήσου να βάλεις άλλο ένα -  , σπάμε πλάκα μαζί σου
|
|
|
|
με οποιονδήποτε τρόπο
|
|
|