Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

το Ποδηλατο στο Ιντερνετ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1234
ΘΕΜΑ: το Ποδηλατο στο Ιντερνετ
Απ: το Ποδηλατο στο Ιντερνετ 3 Μήνες, 4 Εβδομάδες πριν Κarma: 1
Gerry έγραψε:
ολόκληρο φορουμε εδώ, τόσο καιρό, χώρος να γράψουμε παπάδες....γιατί να πάμε αλλού?

το νεο φορουμ το είχα στο μυαλό μου ως χώρο για οργάνωση διαδρομών και όχι τόσο για χώρο διεκδικησεων και ασκησης πίεσης. Μια χαρα ειναι το φορουμ που έχουμε για τους σκοπους που προανεφερα. Ομως η φυση και οι εξορμησεις σε αυτη, στο μυαλο μου, πρεπει να απεχουν απο τις πολυπλοκες δομες και διαδικασιες που ακολουθούμε στον κοινωνικό μας βιο. Δεν θελω να το πολυπλοκοποιησω ουτε να ανοιξουμε ενα ατελειωτο γυρο συζητησεων! Παρακαλω!
koliri
http://koliri84.blogspot.com
Expert Boarder
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Πατρα Birthday: 07/12

Το θέμα είναι κλειδωμένο.

Απ: το Ποδηλατο στο Ιντερνετ 3 Μήνες, 4 Εβδομάδες πριν Κarma: 1
Σορρυ για τα απανωτα ποστ. Απλα θελω να ξεκαθαρισω κατι.
Το μπλογκ το δημιουργησα εγω και εγω το προτεινα στο Χαρη. Εκεινος το μονο που ζητησε ήταν να δημιουργηθεί μια πλατφορμα που θα ειχε σαν προτεραιοτητα να γραφουν οι ποδηλατες για διαδρομες κλπ. Χαρηκε μεσα στα προβλήματά του οτι βοηθάει στη δημιουργία κατί νέου. Και ηταν σαφης στο οτι δεν ηθελε να φαινεται πρωτη μουρη το μαγαζι ή κάτι παρομοιο. Δεν θέλει διαφήμιση, ούτε την έχει αναγκη. Για αυτό πρώτα έβαλά το "Εμεις" και τις "Διαδρομές" και στο τέλος τα του μαγαζιου. Τον ξερουμε και μας ξερει.
Απλα του άρεσε η ιδέα. Δεν εινα κακο ουτε να επισκεφθουμε ουτε να γραψουμε ουτε να υποστηριξουμε.
koliri
Expert Boarder
graphgraph
Τελευταία διόρθωση: 25/01/2012 02:07 από koliri.

Απ: το Ποδηλατο στο Ιντερνετ 3 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: 15
Τον Χάρη τον έχουμε υποστηρίξει και εμπράκτως όχι μόνο ψηφιακά, και ειδικά κάτι παλιότερα μέλη που έχουν στείλει εκεί τη μισή Πάτρα! Το αξίζει όμως.

Η αλήθεια είναι ότι σε προηγούμενη διαφήμιση ποδηλατάδικου εδώ στο forum είχαμε πέσει όλοι να τον φάμε, οπότε είναι λίγο άβολη η θέση μας τώρα με τον Χάρη. Επίσης επειδή ο Koliri είναι φίλος, το θέμα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.

Αντικειμενικά και ψυχρά αν το πάρεις, ένα τέτοιο post δε θα έπρεπε να υπάρχει. Επειδή όμως θεωρώ ότι κάθε έντιμο μαγαζί θα πρέπει να υποστηρίζεται με κάθε τρόπο και θυσία (μέσα στον αηδιαστικό σωρό των λαμογιών και παντός είδους γλιτσερών υποκειμένων) ώστε όχι μόνο να επιβιώσει στη φυσική επιλογή του εμπορίου, αλλά και να δώσει/επιβάλλει στο χώρο το καλό παράδειγμα.

Όσο για το forum συμφωνώ και διαφωνώ. Αφενός μεν η πολιτική κατευθυνση των ποδηλατών ίσως παρεμβάλλεται στην αγνή ποδηλατική εμπειρία κάποιου ουδέτερου, και αφετέρου ένα αμιγώς βολτάδικο φόρουμ ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Απο την άλλη όμως, σε ένα εξαρθρωμένο κοινωνικό σύστημα όπως είναι αυτό που ζούμε, κατά τη γνώμη μου το μη-πολιτικό είναι και αυθαίρετο. Και πολιτικό δεν εννοώ βεβαια τον κομματισμό, εννόω αυτή την πολιτική συνειδητότητα (έχω οίστρο σήμερα) όπως ορίζεται από την Αρχαιοελληνική γραμματεία.

Επίσης προσωπικά συμφωνώ ελάχιστα πια με τον πολιτικό πυρήνα των ποδηλατών, κι όμως από βόλτες άλλο τίποτα! Από την στιγμή που είναι ανοιχτή ομάδα και δέχεται κάθε αντίθετη άποψη, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη συμμετέχει κάποιος!

Συγγνώμη για το μακρύ του κειμένου, αλλά έπρεπε να εκφραστώ ολοκληρωμένα!
pandoheas
Διαχειριστής
graph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Εξωτική Πάτρα
Τελευταία διόρθωση: 25/01/2012 11:12 από pandoheas.
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ ΜΠΟΦΟΡΙΑ KAI ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ!!!

Απ: το Ποδηλατο στο Ιντερνετ 3 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: 1
Πολύ ωραία τα λες Νικο. Και εγω ειχα καποιους ενδοιασμους οταν το δημιουργουσα. Ομως ειναι αυτό που λες. Ένα αμιγώς βολτάδικο και ποδηλατικό φόρουμ. Αγνό,Ουδέτερο, ειλικρινές και απλό, χωρίς πολιτικές γραμμές. Καλώς ή κακώς.
Δεν ειναι ανταγωνιστικό με τους ποδηλάτες πάτρας. Είναι απλά κάτι εναλλακτικό. Ας είμαστε ανοιχτοί λοιπόν, στην πράξη, στο καινούριο!
koliri
Expert Boarder
graphgraph

Απ: το Ποδηλατο στο Ιντερνετ 3 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: -3
Δέν είπε κανείς οτι είναι ανταγωνιστικό με τους ποδηλάτες, αλλα δεν είναι κατι εναλλακτικό. Απλά θα είναι μόνο για βόλτες, ενω εδω κανονίζουμε και βόλτες, οπότε πιστεύω είναι λάθος να λες οτι είναι κατι εναλλακτικό. Μονο αυτή την ένσταση εχω, δεν εχω κανένα πρόβλημα ούτε με τον koliri (ελεος ), ούτε με το blog .

Τώρα οσο έχει να κάνει με την διαφήμιση, οταν έχεις πάρει θέση σε ενα θέμα πιστεύω πως δεν πρέπει να αλλάζεις θέση , ούτε στο συγκεκριμένο θέμα. Αρκετοί πάνε στον χάρη και αρκετοί τον προτείνουν (μαζί τους και εγω) αλλα ως εκεί ,δηλαδή προφορικά.
MeTalFilL
Διαχειριστής
graphgraph
Φύλο: Άρρεν filldrumer@hotmail.com Τοποθεσία: Πάτρα-Πατρούλα-Πάτρα Birthday: 06/06
Τελευταία διόρθωση: 25/01/2012 15:08 από MeTalFilL.
Do what you can, with what you have, where you are.

Παιδες σχεδόν το τελείωσα. Πως σας φαίνεται? Εβαλα και λινκ για το site εδω.
koliri
Expert Boarder
graphgraph

για οποιον ενδιαφέρεται ή ξέρει καποιον που ενδιαφέρεται.

topodilato.weebly.com/pirhoomicronsigmap...ronrho941sigmaf.html
koliri
Expert Boarder
graphgraph

Απ: το Ποδηλατο στο Ιντερνετ 3 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: 0
Θα συμφωνήσω με αρκετούς από πάνω ότι το site αυτό φτιάχτηκε ξεκάθαρα για τις ανάγκες τις ομάδας και σε καμία μα καμία περίπτωση για διαφήμιση.

Το ποιος είναι ο Χάρης το ξέρει πολύς κόσμος και γι αυτό τον στηρίζουμε. Παρόλα αυτά το forum των Ποδηλατών-ισσων Πάτρας δεν είναι χώρος για να γίνεται αυτό. Και φυσικά δεν γίνεται να έχουμε δυό μέτρα - δυό σταθμά. Αύριο μεθαύριο αν κάποιος/α από εμάς ανοίξει μαγαζί θα το διαφημίσει εδω γιατί είναι μέλος της συνέλευσης? Νομίζω ότι αυτή η λογική κρύβει πολλούς κινδύνους... Σκεφτείτε το.
aramil
Moderator
graphgraph

Κινδύνους στο Karma! 3 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: -42
Παράδειγμα No 1: 66.Χρήστος - Κινδύνους στο Karma! Η αλήθεια είναι πως ήθελα να το κάνω θέμα «πάλι» στην συνέλευση, αλλά δεν έγινε την Τρίτη. Koliri, σου λέω πως σίγουρα η ποδηλάτες δεν έχουνε πρόβλημα με όλο αυτό που καλός έκανες, αλλά θα έχουν πρόβλημα στο μέλλον σε παρόμοιες κινήσεις! Άρα, θα έλεγα απλά να διαγράψουμε το topic. Ωχ, είμαι απότομος και γι’ αυτό ίσως μου ρίχνουνε το Karma! Καλά, Ο.Κ. κλειδώστε το τουλάχιστον
66.Χρήστος
Gold Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ - Καρδίτσα Birthday: 01/01
…μένει μόνο να περάσουμε αυτά τα σύνορα
με οποιονδήποτε τρόπο
και θα αγαπήσεις μαζί μου τον ανοιχτό ουρανό
γιατί η γη είναι πιο όμορφη από μας…

Απ: Κινδύνους στο Karma! 3 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν Κarma: 1
παιδες γενικα στη ζωη μου δεν φοβαμαι χωρις λογο. Ουτε αν θα παρεξηγηθω ουτε αν θα παρερμηνευθω. Ο φοβος φυλαει τα ερμα. Μακρια απο εμενα. Δεν καθομαι να υπεραναλυσω τα απλα. Ισως βλεπω τα πραγματα αρκετα πιο ρομαντικα απο πολλους εδω μεσα. Εκει που καποιος βλεπει διαφημιση, κινδινους και θεωριες και παει λεγοντας εγω παλι δεν βλεπω τιποτα παρα ενα ενημερωτικο Post σε ενα φορουμ. Απλα. Δεν θελω να συνεχιστει περισσοτερο η κουβεντα.
Δεν εχουμε με τι να ασχοληθουμε μου φαινεται και κανουμε την τριχα τριχια. Υπεραναλυουμε τα παντα. Ας το κουβεντιασουμε λιγο αυτο στις συνελευσεις.
koliri
Expert Boarder
graphgraph

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1234
Συντονιστές: admin, LGM, aris_berd, kermit, aramil