Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

γιατι πολλα ακουγονται...
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1234
ΘΕΜΑ: γιατι πολλα ακουγονται...
γιατι πολλα ακουγονται... 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν Κarma: 1
Γεια σε ολους.
Χθες, στο group στο facebook των <Ας γεμισουμε την Πατρα Ποδηλατα> εκανα post τη σελιδα που εχω φτιαξει για την εκδηλωση-βολτα στο Κρυονερι. Εγιναν μαλιστα και καποια σχολια απο κατω, τα οποια μετα σβηστηκαν. Τωρα θα μου πειτε και τι μ αυτο?
Ελα που σημερα μπηκα να δω τo post και ειχε διαγραφει!!!

Ειχα ακουσει οτι ο δημιουργος του συγκεκριμενουν group καταφευγει σε συγκεκριμενες πρακτικες, αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω γιατι το ιδιο ατομο διατυμπανιζει παντου οτι το group που εφτιαξε εγινε μονο απο αγαπη για το ποδηλατο και τους ποδηλατες, και οτι δε βλεπει τις ενεργειες του ως ανταγωνιστικες προς τους Ποδηλατες Πατρας.

Λεει δηλαδη, -ολοι οι ποδηλατες μαζι για μια πολη γεματη ποδηλατο,
αλλα
-δεν συμμετεχει σε καμια αλλη δραση περα απο τη δικη του,
-δεν επικοινωνει με τους ποδηλατες πατρας για να συντονισουν τις δρασεις τους
-δεν απαντα στα μηνυματα που του στελνουν οι Ποδηλατες Πατρας για να συναντηθουν και να συνδιαλλαγουν.

-αποσιωπα τις προσπαθειες των Ποδηλατων να ερθουν σε επικοινωνια μαζι του
και με αυτο το τροπο συντηρει ενα αρνητικο κλιμα που εχει δημιουργηθει απο μεριδα κοσμου, που θεωρει οτι οι Ποδηλατες Πατρας δεν προσπαθησαν να τον πλησιασουν.

- γνωριζει και ανεχεται ολη την παραφιλολογια που εχει δημιουργηθει απο τη σταση και τη σιωπη του και παρ ολα αυτα δεν κανει τιποτα.

-διαγραφει συνεχως απο το group του δημοσιευσεις που νομιζει οτι εχουν καποια σχεση με τους Ποδηλατες Πατρας και οι οποιες δημοσιευσεις προωθουν αυτο που τοσο ενθερμα διατυμπανιζει οτι αγαπα, τη μεγαλυτερη ενταξη του ποδηλατου στη ζωη μας.

- υποκρινεται οτι ειναι υπερανω πολιτικων και οτι δεν καταλαβαινει γιατι ασκειται τετοια κριτικη γυρω απο την πρωτοβουλια του, τη στιγμη που με τις πρακτικες του υποβαθμιζει τις προσπαθειες των Ποδηλατων που γινονται τοσα χρονια και προκλητικα τους αγνοει.

Συμπερασματικα, με τις ενεργειες του δημιουργει διχασμο σε ενα δυναμικα αναπτυσσομενο κινημα και παταει στα θεμελια που αλλοι εβαλαν ενω παραλληλα τους αγνοει.
Βεβαια δεν το βλεπει ανταγωνιστικα και εχει ως μονο αγνο κινητρο την αγαπη για το ποδηλατο.....

Παραθετω 2 εικονες που αποδεικνυουν το σβησιμο των ανακοινωσεων

η ανακοινωση πριν το σβησιμο

και μετα.... μα που πηγε η ανακοινωση? να την εφαγε η αχορταγη αγαπη που εχει για το ποδηλατο???

Υ.Γ σε αντιθεση με τον ιστοτοπο των Ας Γεμισουμε την Πατρα Ποδηλατα, αυτο το μηνυμα δεν θα διαγραφει απο τους Ποδηλατες Πατρας, ουτε θα περασει απο επιτροπη αξιολογησης.
koliri
http://koliri84.blogspot.com
Expert Boarder
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Πατρα Birthday: 07/12
Τελευταία διόρθωση: 15/06/2010 04:41 από koliri.

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ:γιατι πολλα ακουγονται... 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν Κarma: 12
Ωραία πράματα. Θα τα πούμε απόψε.

Γαβρήλ
LGM
Moderator
graphgraph
"Together we stand
divided we fall"
(Pink Floyd - "The Wall")

Απ:γιατι πολλα ακουγονται... 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν Κarma: 1
νομιζω εχεισ αδικο εδω κολιρι και πρεπει να μιλησεις ανοιχτα και οχι να τα λεμε οπως μασ βολευει συγνωμη κιολας σε σεβομαι σε θεωρω καλο μελος ομαδας και ανοιχτο μυαλο αλλα οτι λεγεται δημοσια πρεπει να λεγεται με προσοχη και με αντικειμενικοτητα δηαλδη να λεγονται ολα τα στοιχεια δεν αανφερθηκες στην αδικαιολογητη επιθεση της κινησης ποδηλατες πατρας προς τον δημιουργο του νεο γκρουπ ασ γεμισουμε την πατρα με ποδηλατα δεν αναφερθηκες στο σαμποταζ που κανατε εσκεμμενα και κανεις σας δεν πηγε στην συναντηση και βολτα του σαββατου γιατι αραγε ποιος μπορει απο εδω μεσα να μου απαντησει που ηταν ολοι αυτοι που τοσες μερες λετε οτι αγαπατε το ποδηλατο και την πολη? δεν αναφερθηκες στο οτι υπαρχει ελευθερια υπηαρξης δυο και τριων και αν τυχει και 22 κινησεων και οαμδων πολλες πολεις εχουν πανω απο μια και δεν αναφερθηκες στο οτι πολλοι μιλησνα για διασπαση απο εδω μεσα και εκανα επιθεση στο νεο γκρουπ με τα περι διασπασης (ακουσον ακουσον διασπαση στο ποδηλατο) λες και ειμαστε κομματα, και την ιδια στιμγη που πολλοι απο σας θεωρησατε διασπαστικη την κινηση αυτη και δεν θελατε την υπαρξη σας την ιδια στιμγη διαμαρτυρεστε οτι ο κοσμος μπερδευεται με τις δυο οαμδες αλλα την ιδια στιμγη βαζετε φωτογραφιες αφισες δημοσιευσεις με δρασεις βολτες και πορειες των ποδηαλτων πατρας αρα και πικραμενοι και ενοχλημενοι και κερδισμενοι? με ολο το σεβασμο προς τα μελη φιλους της κινησης δεν εχω διαθεση ουτε για λογομαχια ουτε για κατι αλλο οτιδηποτε λεω τα λεω για το καλο ολων μας μπορειτε να με γραψετε στα παλια σςα τα παπουτσια γιατι δεν ειμαι κατι σημαντικο ειμαι ενας απλος πολιτης της πολης αυτης αλλα δεν μπορειτε να συνεχισετε με αυτον τον τροπο και με αυτη την τακτικη γιατι θα χασετε κοσμο θα χασετε την απηχηση που ειχατε στον κοσμο ισωσ τελικα δεν ηταν τοσο μεγαλη κι αυτη και γιαυτο πρεπει να ανρωτηθειτε εσεις και να κανετε αυτοκριτικη. η συζητηση που εγινε τον απριλιο με αφορμη την εκδηλωση του πανεπιστημιου πιστευα οτι κατι θα αλαλζε αλαλ τελικα δεν αλαλξε τιποτα απο τοτε. σταμτηστε να ειστ ε επιεθτικοι να ειστε περιθωριοποιημενοι και να χρησιμοποιειται σαμποταζ το χετε κανει στο παρελθον στις εκδηλωσεις του δημου λογω δημου και φαντα (κακως κατα την γνωμη μου) το χετε κανει και στην εκδηλωση του πανεπιστημιου (ιδια μερα ιδια ωρα περιπου) και μετα κανατε επιθεση οτι οσοι πηγνα εκει ηταν ολοι μοδατοι πατρινοι και δεν κανουν ποδηαλτο ποτε παρα μονο τοτε (κακως το ειδατε ετσι) και προχτες το σαβατο που κανεις δεν πηγε σε μια εκδηλωση απλη χωρις φωνες που κανενα προλβημα δεν δημιουργησε στην κινηση σας. καθειστε να τα βρειτε συνεργαστειτε οι δυο οαμδες εγω ειμαι και με τις δυο το χω δηλωσει και ερχομαι και στις δυο εκτος φυσικα αν δεν θελετε να ερχομαι γιατι με τετοιες πρακτικες εκει θα φτασουν μερικοι να μην πηγαινουν στην μια και αν επιλεξουν αλλη κινηση που ισως τους καλυπτει. και μην τα βλεπετε ολα τοσο ιδεολογικα τοσο σοβαρα και κομματικα κανει κακο στο ποδηλατο!!!!!

παρακαλβ προσπαθηστε αν μπορειτε να κρατησετε και αν σοβαρεψετε καποιους οξυθυμους που μπαινουν στο facebook και πρωτον δεν ξερουν τι λενε , οτι λενε το λενε με υφος αυστηρο και προσβαλουν ατομα και προσωπικοτητες επειδη σας γνωριζω εσεις δεν ειστε ετσι και με κατι τετοιους εκτιθεστε και μονο οφελος δεν εχετε αλλωστε μια παρεα ειμαστε ολοι τι εχουμε να χωρισουμε
giannis09
Senior Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Πατρα

μαλλον τελικα οι ποδηλατες - ισσες πατρας δεν συμμετεχετε ενεργα σε καμια αλλη εκδηλωση εκτος απο οσες συντονιζοντε απο σας και αυτο φαινεται απο οσα ανεφερα προηγουμενως αυτο δεν λεγεται κινηση για ολους τους πατρινους η τους κατοικους αυτης της πολης αλλα κατι αλλο ισως ενας στενος κυκλος ανρθωπων η κατι αλλο δεν ξερω κι εγω πως
giannis09
Senior Boarder
graphgraph

Απ:γιατι πολλα ακουγονται... 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν Κarma: 0
Συμμετέχετε,συντονίζετε και άλλα πολλά σε δεύτερο πρόσωπο...εσύ δεν είσαι "ποδηλάτες - ισσες πάτρας"; Αν βγαίνεις από μόνος σου έξω δεν είναι οι άλλοι κλειστή ομάδα... έχουμε ελεύθερη γνώμη σε κάθε συνέλευση και δημοκρατικές διαδικασίες για τις αποφάσεις.Αν διαφωνούμε με τους πολλούς δεν γίνονται οι πολλοί κλειστή ομάδα, απλά εμείς μειοψηφία. Και έχω μια απορία, πόσοι από το νέο γκρουπ που συμμετείχαν το Σάββατο πήγαν σε μια συνέλευση των ποδηλατών; Αν δεν πήγε κανείς είναι κι αυτοί κλειστή ομάδα; Αν πήγαν κάποιοι, τότε κάποιοι "ποδηλατες - ισσες πατρας" πήγαν και το Σάββατο...
Ασταναπάν
Fresh Boarder
graphgraph

καταρχην \μου αρεσει η δημοκρατια και η ελευθερια εκφρασης και ο σεβασμος σε ολους αλλα δεν εχει σχεση το ποδηλατο ως χομπυ ωσ αθληση η ασκηση η ως μεσο μετακινησης με συνελευσεις τυπου πανεπιστιμαικων συνελευσεων γιαυτο και δεν ερχομαι και δεν θελω να ερθω εχω τουλαχιστον το θαρρος να το πω δημοσια και καντε το σεβαστο επειτα αν καποτε σκεφτηκα να ερθω με οσα ειδα απο διαφορες βολτες και συζητησεις αποθαρυνθηκα. δεν μπορω να παρω μερος σε μια συνελευση οπου κατα 90% θα ακουσω ιδεολογικοποιοημενες απποψεις περι ποδηλατου θα ακουσω διλληματα του τυπου να παμε να συναντησουμε τον δημαρχο η οχι θα το εκεμταλευτει η οχι και τελιακ να μην παμε δεν θελω να ακουσω αποψεις περι σαμποταζ και μη συμμετοχης σε μεγαλες μαζικες εκδηλωσεις που εχοουν διοργανωθει κατα καιρους γιατι μπορει να ναι εκδηλωσεις οχι ουσιας αλλα κι ετσι να ειναι αν ειχα φταιξει εγω κινηση για το ποδηλατο και για την διαδοση του και αν πραγματικα αγαπουσα το ποδηλατο και την πολη και ηθελα να γινει γνωστη η κινηση στην πολη να αυξησω μελη να δωσω το μυνημα της χρησης του ποδηλατου σε ολο και περισσοτερους πατρινους θα πηγαινε ακομα και σε γελοιιες εκδηλωσεις οπου ομως θα ειχα την δυνατοτηα να συνατησω 700 ποδηαλτες (βλεπε εκδηλωση πανεπιστημιου που την σαμποταρατε) και παραπανω ισως ποδηαλτες (βλεπε ποδηλατικοςυ γυρους Δημου οπου παλι σαμποταρατε) και με τον τροπο μου και με διαλογο και δινοντας το παρον θα φροντιζα να πεισω ολους αυτους του 700 και βαλε αναλογα με την εκδηλωσωη που αναφερθηκα να κανουν ποδηλατο πιο συχνα να ερθουν μαζι μας να ναναν ενα σωρο πραγματα αλαλ εεις επιλεξατε την αποχη απο οτιδηποτε δεν γινεται απο σας.Δεν θελω να ερθω στις συνελευσεις και να ακουσω αποψεις του τυπου η αστυνομια δεν μας χρειαζεται και αποψεις περι ρατσισμου( δεν ειμαι ρατσιστης) αλλα με το ποδηλατο θελω να κανω πεντε απλα πραγματα ασκηση διασκεδαση ψυχαγωγια παρεα και επικοινωνια με αλλα ατομα και με την φυση και με την πολη μου και οχι αυτο που κανετε εσεις πολιτικη και κομματικοποιηση. Δεν θελω να ακουσω επισης οτι ολα τα ΜΜΕ ειναι πουλημεα και δεν μας υπολογιζουν και δεν αμς προβαλουν οτι δεν θελουμε στην ομαδα τους μοδατους πατρινους και οσους δεν συμφωνουν με τις αποψεις μας. ακουσα κατι ασχημα σχολια για πολιτευτες και τετοια. δεν ανηκω σε κανενα κομμα δεν μου αρεσει κανεις αλα εχω καποιες αρχες δημοκρατικες οι οποιες μου λενε να κανω ποδηλατο με ολους ανεξαρτητα αν ειναι δεξιο μουτρο η πασοκικο μουτρο η ακροδεξιος η αριστερος στο ποδηλατο θα τους θελω ολους μαζι μου αρκει να εχουμε κοινο σκοπο και να επικοινωνω. αν διαφωνων με τις πολιτικες τους αποψεις παλι θα τον κανω παρεα αλλα με οτι διαφωνω θα του το λεω πολιτισμενα ηρεμα απλα δεν θα κανω μαζι του κομμα γιοατι πολυ απλα διαφωνω. α
υτα αφορουν εμενα και μαλλον φοβαμαι και πολλους πατρινους ισως γιαυτο ειπα και παρεξηγηθηκα οτι μπορει να μην εχετε την αναλογη απηχηση στην πολη αυτη γιατι βαλατε τειχη αποκειεται με τον τροπο σας ατομα που θελουν απλως να κανουν ποδηλατο και οχι ολα τα αλλα που κανετε εσεις δηαλδη επανασταση η πολιτικη. οι περισσοτεροι ετσι σκεφτονται και αυτοςυ τους εχετε διωξει ειτε αθελα σας ειτε ηθελημενα θελω να πιστευω αθελα σας γιαυτο λοιπον τα ειπα ολα αυτα αλλα ξερω οτι αποκελιεται να τα ακαουσετε σοβαρα γιατι θελετε να περασετε ενα αλλο στυλ δικαιωμα σας αλλα δεν αρεσει αυτο σε περισσοτερο απο 100 με 150 ατομα στη πολη. αλλωστε στισ συνελευσεις σασ ερχονται περισσοτερα ατομα ακομα απο οσα ερχονταισ τις βολτες σας για μπανια αν αυτο και μονο δεν σας λεει κατι εμενα μου λεει πολλα.

επισης κατι σημαντικο στην ποδηλασια οπωσ και σε καθε δραστηριοτητα που αφορα την κινηση στο δρομο πρεπει να ακολουθουνται καποιοι κανονες ασφαλειας και σωστης συμπεριφορας και αυτα πρεπει να τα μεταδωσουμε στη νεα γενια να μαθει πως πρεπει να κανει ποδηλατο σωστα αλλα κι αυτο δεν το κανετε ολοι σωστα και αυτο ενοχλει αλλους οπως ειδα απο τα σχολια στο γκρουπ προφανως

δεν εχω καμια αντιπαραθεση με κανεναν απλα εχω μαθει να μιλαω ντομπρα με σεβασμο και με ειλικρηνεια και δεν ντρεπομαι να λεω αυτο που πιστευω και θελω να παλεψω για το καλο της πολης αλλα φοβαμαι οτι δεν με εκφραζεται πλεον οπως και πολλους αλλους
giannis09
Senior Boarder
graphgraph

Απ:γιατι πολλα ακουγονται... 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν Κarma: 3
Επειδη το γραφεις οπου σταθεις και οπου βρεθεις:
σαμποτάρω = βάζω εμπόδια στο έργο καποιου

Το να μην παρευρισκεσαι ομαδικα, αλλα κατα βουληση, σε μια κινηση ξεχωρη απο τη δικη σου δε σημαινει σαμποτάρω.

Πάμε τωρα στα άλλα:
α) καμια σχεση η συνέλευση των ποδηλατών-ισσων και ολων των ομαδων που ξέρω στο παράρτημα με τις πανεπιστημιακες. Μαλλον δεν εχεις ερθει ποτε σε καμια. Εκει μιλάμε ολοι, δεν ψηφίζουμε , δεν υπάρχουν πλαισια συνδιαμορφώνουμε και συναποφασίζουμε

β) αν ειχες ερθει σε μια συνέλευση θα καταλαβαινες οτι καθε αλλο παρά σαμποτάρονται ή απαξιώνονται οι αλλες δράσεις με εξαίρεση αυτές που ειναι τυπου φάντα και προεκλογικα πανηγυρια του Δημου ( ο σταθης και το Πανεπιστημιο δεν ειναι τετοιες ακομα).

γ) τη δραση του πανεπιστημιου τη διαδώσαμε και μέσω σάιτ και στις συνελεύσεις μας και προσωπικά εγώ είπα και σε κόσμο να πάει-εδωσα και το φυλλαδικάκι τους. Αλλά καποιοι προτιμουσαμε μπανακι σαν παρέα΄και πηγαμε και αλλου. Ομως ξερω καμια 10 αρια από "εμάς" που πηγανε και υποθέτω πως και πολλοι αλλοι που γνωριζουν την κινηση ποδηλάτες-ισσες θα πήγανε.
Ομοίως και για τον στάθη (που του στειλαμε προσωπικα μηνυματα να βρεθουμε κιολας και δεν ανταποκρίθηκε ίσως και λογω χρονου).
Ενημερωτικά από τα 25 ατομα της συνελευσης χτες πήγαμε 6 στη βόλτα της Παρασκευης (6/35), 4 στης Κυριακής (4/17) και 5 +1 περαστικό στην πορεία του Στάθη (6/62).

Αρα οι υπολοιποι της συνελευσης σαμποτάρανε τη βολτα μας!
ΕΛΕΟΣ!!!
κανε copy paste αυτο το post και αυτο που γραφτηκε σαν ποδηλάτες-ισσες στο facebook και ποσταρε τα παντου να δεις τι λενε μαζικά οι ποδηλάτες-ισσες γιατι γραφεις συνέχεια προκλητικά εναντίον της κινησης (αντι να τη βελτιωσεις κανεις κριτικη και μονο από τον υπολογιστη και δη του facebook- το οποίο το 70% της συνελευσης δεν το χρησιμοποιει καν).

δ) θα θελα να στα πω από κοντα -οπως τα χουμε πει- αλλα εσυ επιμενεις να ασχολεισαι με τρια τέσσερα το πολυ ατομα από το φάσμα των 500 που απαρτίζουν αυτή την κίνηση περιφερειακα και μη(πραγματικα νουμερα και οχι facebook) και με βάση αυτα γραφεις ότι να ναι σε μακροσκελή και δυσνόητα κείμενα.

ε) το ζήτημα με τους μπατσους και τη βοηθεια της τροχαιας ειναι μεγάλο και μονο προσωπικα μπορω να μιλήσω με εξαίρεση ενα κομμάτι. Στα πλαισια της αυτοοργάνωσης και προσωπικης ευθυνης του καθενος απεναντι στις πορεέις εχουμε συζητησει πολλες φορες και καταλήξαμε ότι μπορουμε και μόνοι μας και οχι να λειτουργουμε παντα αναθετικά. Η τροχαια σαφως και ειναι χρησιμο τμήμα, αλλά δεν μπορεί σε κάθε βολτα να ερχεται μαζί μας. ενδεικτικα στην τελευταια μας πορεία, ο ζητας ειδε οτι δεν χρειάζεται γιατι ειχαμε ορισει κοσμο μπροστά και πισω με σημαίες, ειχαμε κανονες και εφυγε μονος του χωρις καν να ακουσει το κλασικο "εξω τα παπάκια από την πορεία" ή "ζητά αλάνι ασε το παπι και πιασε το πετάλι". Επισης αν κανονιζαμε τις βολτες στομα στομα οπως εκανες παλια με τους φιλους σου, θα ηθελες τροχαια? Ή καθε βολτα οπου μας καπνισει και όποτε μας καπνισει πρεπει να εχουμε και δυο ασφαλιτικα απο πισω μαζι με εναν ζητα??? Δε θα επεκταθω γιατι σε αυτο το κομματι δε μιλαω εκ μερους της ομαδας αλλα για μένα.

στ) για του ρατσιστες, φασιστες κλπ ενα εχω να πω, ότι δεν τους θέλω στον κόσμο μου, ουτε στην παρέα μου, ουτε στις βολτες που πηγαινω. Και αν τυχει καποιος και πει οτιδηποτε απλα θα τον ρωτησω γιατι το λεει και θα προσπαθησω οσο μπορω να αλλαξω μονο το μισανθρωπιστικό κομματι που κρυβεται πισω απο καθε ρατσισμό και όχι να τον βρισω.
Η αγνοια, ο φόβος και το πιπιλισμα του εγκεφάλου με μεγάλες ιδέες εχει κανει ρατσιστες και φασίστες τον κοσμο και σε καθε ομάδα που υπάρχω θέλω μεσω παιδείας και κουβεντας να υπάρχει προσπάθεια ανατροπής αυτών των συμπεριφορών.

στ) γενικα εσυ οπως σε ξέρω δεν εχεις δολο ή απώτερο σκοπό, αλλιως θα στην έλεγα σε συγκεκριμενα πράγματα. ΑΛλα νομιζω οτι τελευταια εχεις φανατιστει τοσο εναντιον των ποδηλατων που πραγματικά απορω!

ζ) όταν βρισανε καποιοι το φωτη Β. που τραβαει τις φωτο για τη μη διευκρινηση των΄στοιχειων που αφορουσαν τη φωτογραφια από την πορεία και το δημαρχείο, του στειλαμε κατι προσωπικά και όχι στα μαλακοchat του facebook, στο οποιο του λέγαμε να μας δώσει και αλλες φωτο και πως ειναι δικαιωματα του να τις ποσταρει οπου θελει εφοσον δε θιγουν κανεναν (προφανως δεν ειναι παπαράτσι!!!) και απλά για ιστορική μνημη να γραφει ΑΝ ΘΕΛΕΙ και κατι από κατω. Δεν το ειπε, αν και πιστευω οτι σε μια βολτα που θα μιλησουμε αμεσα σιγουρα θα καταλαβει. Ομως δεν ειπε για αυτο (δεν τον κατηγορώ)

αλλά αντιθετως πιαστηκε απο εναν-δυο και συνεχισανε να βριζονται λες και ολοι οι ποδηλατες-ισσες εχουν συνυπογράψει το κειμενο του καθεενα στο facebook (ελεος με το facebook-διαστρευλώνει την αληθεια- παρτε το χαμπάρι- μην κανετε μικροπολιτικές σκηνες και πολεμο εντυπωσεων ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΤΕ για οποιοδηποτε λόγο και σε οποιοδηποτε ΓΚΡΟΥΠ- ανεξαρτητως ποδηλατου και ποδηλατων-σσων πατρας)

η) ελα σε μια συνελευση και θα δεις τη διαφορα με τις προσωπικές (γιατι ετσι ειναι) αντιπαραθέσεων σε φορουμ και chat

Υ.Γ στις συνεελυσεις ολα αυτα τα χρονια εχουν ερθει ατομα από 17 μεχρι 65 χρονών, φοιτητες και μη και αρκετοι που δεν ειχαν καν πατησει στο παράρτημα και είχαν ενδοιασμους, αλλα τωρα πια οχι μονο δεν εχουν αλλα συμμετέχουν οσο μπορουν περισσότερο (αν δεν μπορουν δε θα σημανει σαμποταζ η αδιαφορία παρεμπιπτόντως)
kermit
Moderator
graphgraph
Τελευταία διόρθωση: 16/06/2010 06:50 από kermit.

Απ:γιατι πολλα ακουγονται... 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν Κarma: 0
μετά το στ είναι κατευθείαν το ζ, όχι το στ πάλι... φαίνονται λιγότερες οι θέσεις σου έτσι... να προσέχουμε και λίγο... καλή διασκέδαση!
Ασταναπάν
Fresh Boarder
graphgraph

Επειδη πολλη σημασια δωσαμε σε ολα αυτα, και ισως αξια, εγω εσβησα σημερα ενα ποστ που ειχα κανει στη σελιδα των Ποδηλατων Πατρας, με μονο σκεπτικο να την κρατησω καθαρη απο βλακειες και σαβουρα.

Καλεσα οσους ειχαν κανει σχολια στο συγκεκριμενο ποστ, αν θελουν, να τα δημοσιευσουν παλι στο φορουμ.
Ας μεινει η σελιδα ενας ευκολος τροπος προωθησης των δρασεων μας.
koliri
http://koliri84.blogspot.com
Expert Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Πατρα Birthday: 07/12

Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης πέρα από το ότι μπορεί να λέει ελεύθερα στο την γνώμη του μπορεί φυσικά και να καλεί ελεύθερα κόσμο (και μέσω forum ή της φόρμας συμπλήρωσης εκδηλώσεων ) σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ πόσον μάλλον ποδηλατική και ας διαφωνούνε ακόμα και η πλειοψηφία των ποδηλατών (αρκεί να μην προσβάλει, είναι προκλητική, ρατσιστική…) όπως έκανε κάποιος με την εκδήλωση του παν/μιου!
Δεν μπορεί να προσθέσει άρθρο που να καλεί, στην κεντρική σελίδα! Αυτό γίνετε μέσω των συνελεύσεων
Τέλος σε μια παρέα που λέει ο κάθε ένας ΕΛΕΥΘΕΡΑ την γνώμη του λογικό είναι να διαφωνούμε με κάποιους σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν όλους τους ποδηλάτες (για όσους χρησιμοποιούν εσείς και εμείς, εγώ και εκείνος)
admin
Administrator
graphgraph

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1234
Συντονιστές: admin, LGM, aris_berd, kermit, aramil