Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥνΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 26/5/2011- ΚΕΙΜΕνΟ ΦΕΣΤΙΒ
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥνΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 26/5/2011- ΚΕΙΜΕνΟ ΦΕΣΤΙΒ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥνΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 26/5/2011- ΚΕΙΜΕνΟ ΦΕΣΤΙΒ 12 Μήνες πριν Κarma: 0
ΣΤΕΛνΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕνΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΑΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ. 8Α ΤΥΠΩ8ΕΙ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕνΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ .. ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ..

_KUNENA_BBCODE_HIDEFILE
frilofree
Συντονιστής
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥνΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 26/5/2011- ΚΕΙΜΕνΟ ΦΕΣΤΙΒ 12 Μήνες πριν Κarma: 12
Διαφωνώ κάθετα με την λέξη "Αυτοοργνωμένο" ατον τίτλο.

Πότε θα καταλάβουμε σαν ομάδα ότι η αυτοοργάνωση δεν είανι σημαία αλλά τρόπος οργάνωσης;
Το φεστιβάλ είναι ποδηλατικό. Το κέντρο είναι το ποδήλατο και η πόλη. Η αυτοοργάνωση είναι ο τρόπος με τον οποίο το κάνουμε.
Διαφωνώ και με την ίδια λέξη στην αφίσα. Αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω από την συνέλευσης να υπερασπιστώ την άποψή μου.

Γαβρήλ
LGM
Moderator
graphgraph
"Together we stand
divided we fall"
(Pink Floyd - "The Wall")

Απ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥνΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 26/5/2011- ΚΕΙΜΕνΟ ΦΕΣΤΙΒ 12 Μήνες πριν Κarma: 3
Αν γράφαμε 5ο αυτοοργανωμένο φεστιβαλ, θα συμφωνουσα με αυτο που λές.
Αλλα γραφουμε 5ο αυτοοργανωμενο ποδηλατικό φεστιβαλ γιατι στις τελευταιες συνελεύσεις αισθανομασταν ολοι την αναγκη να τονισουμε τον τρόπο οργάνωσης μας.

Μην κολλάμε στις λέξεις επειδη παραπέμπουν οπουδήποτε. το νοημα ειναι αυτο και πραγματικά δε με νοιαζει αν εκλαμβάνεται διαφορετικά από κάποιους.

Και το κείμενο λεει λιγα και καλά. Εννοείται για μένα πως πρεπει να τονιζεται ο τρόπος που λειτουργούμε γιατι από πισω κρύβει ανιδιοτελεια και αθωότητα και ακομα και αν ακουγεται καποιες φορές κολλημενο η συντηρητικό στην πραγματικότητα είναι το ακριβως ανάποδο.

Το σίγουρο ειναι ότι στους ποδηλάτες ισσες κανεις δε θα προσαψει τίποτα του τυπου "μας προδώσατε, βγαζετε λεφτά, το χρησιμοποιείται για την προβολή σας, α το κανετε αυτο για αυτο το κόμμα,α αυτος κατέβηκε υποψήφιος, α εχετε και χορηγους κλπ κλπ", πράγματα τα οποία εχουν συμβει σε ενα σωρο αλλες συλλογικότητες και ομαδες. Για αυτο είμαστε κινηση ή κινημα σιγα σιγα, κατά τη γνωμη μου πάντα.

Και τωρα που παιζει πολυ το απολιτικ και το με ολους και με ολα, μου φαινεται οτι ειναι καλο να τονιζεται η αυτοοργάνωση της κινησης μας, οπως ακριβως την αντιλαμβανόμαστε βασει του κειμένου.

ΥΓ παρεμπιπτόντως στο κειμενο δε συμμετείχα στη συγγραφη, αρα ειμαι αντικειμενικος!!!!!

πάω για ντους και μετα προβα!

τσαγια!
kermit
Moderator
graphgraph

Απ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥνΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 26/5/2011- ΚΕΙΜΕνΟ ΦΕΣΤΙΒ 12 Μήνες πριν Κarma: 15
Το κείμενο προσωπικά μου αρέσει πολύ. Απλά συντακτικά κάποια κομμάτια θεωρώ ότι θέλουν διόρθωση. Δηλαδή:

Προκειμένου να δρούμε όντως συλλογικά δεν επιθυμούμε διαμεσολαβητές και εκπροσώπους. Μακριά απο χορηγούς, κομματα, ΜΜΕ και δημοτικές αρχές με φαντασία και ζωντανια δημιουργούμε εστίες αυτοοργάνωσης, οπου ο καθένας μπορεί να συνεισφέρεις δημιουργικά.

Θα πρότεινα να γίνει:
Προκειμένου να δρούμε συλλογικά δεν επιθυμούμε (EDIT) διαμεσολαβητές και εκπροσώπους και επιλέγουμε να μην έχουμε καμία σχέση με χορηγούς, κομματα, ΜΜΕ και δημοτικές αρχές. Δημιουργούμε εστίες αυτοοργάνωσης οπου ο καθένας, με φαντασία και ζωντανια, μπορεί να συνεισφέρεις δημιουργικά.

Επίσης στο:
Προτασσουμε τη λογική της επανοικειοποιησης των δημοσιων χωρων, για αυτο και επιλεγουμε το φεστιβαλ να γινεται στην πλατεία

η «η λογική της επανοικειοποίησης» θεωρώ ότι ειναι λάθος σαν έκφραση. Προτείνω το «Προτάσσουμε την ανάγκη (μας) για επανοικειοποίηση των δημόσιων χώρων».
pandoheas
Διαχειριστής
graph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Εξωτική Πάτρα
Τελευταία διόρθωση: 26/05/2011 19:10 από pandoheas.
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ ΜΠΟΦΟΡΙΑ KAI ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ!!!

Απ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥνΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 26/5/2011- ΚΕΙΜΕνΟ ΦΕΣΤΙΒ 12 Μήνες πριν Κarma: 0
8α προτιμουσα nα εμεnε το αυτοοργnομεnο αλλα αφου lgm διαφωnεις κα8ετα το βγαζουμε. παnτως το γραψαμε χτες και σε παnο για το φεστιβαλ..
lgm 8α εισαι το βραδυ συnελευση?
frilofree
Συντονιστής
graphgraph

Επίσης συμφωνώ ότι στον τίτλο του κειμένου πρέπει να μπει μια λέξη που να υποδυκνύει τον τρόπο οργάνωσής του. Η λέξη ούτε εμένα με τρελαίνει αλλά μέχρι να βρούμε καλύτερη ας χρησιμοποιούμε αυτη.
pandoheas
Διαχειριστής
graph

Απ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥνΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 26/5/2011- ΚΕΙΜΕνΟ ΦΕΣΤΙΒ 12 Μήνες πριν Κarma: 0
pandohea gia to deytero poy eipes de mporoyme na protaksoyme mia anagkh..
anti8eta h logikh protasetai..
frilofree
Συντονιστής
graphgraph

Η λέξη προτάσσω έτσι όπως την ξέρω σημαίνει κάτι που βάζω μπροστα, που τοποθετώ ως πρώτο. Και πολλές φορές έχει και τη σημασία της κάλυψης. Προσωπικά σαν ομάδα θεωρώ ότι βαζουμε μπροστά την δικη μας ανάγκη ή την ανάγκη της πολης για κατι. Δηλαδή την ανάγκη για ποδηλατόδρομους, ανάγκη για σεβασμό,ανάγκη για ελεύθερους χώρους κοκ.

Φυσικά αυτό ειναι προσωπική αίσθηση. Βάλτε ό,τι σας καθεται καλύτερα
pandoheas
Διαχειριστής
graph
Τελευταία διόρθωση: 26/05/2011 19:08 από pandoheas.

Απ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥνΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 26/5/2011- ΚΕΙΜΕνΟ ΦΕΣΤΙΒ 12 Μήνες πριν Κarma: 12
Δυστυχώς είμαι εκτός Πατρών. Θα έρθω αύριο το μεσημέρι.

Δεν είναι θέμα με τί διαφωνώ κάθετα ή όχι. Αν είμαι ένας και εξηγώντας σας τους λόγους μου δεν σας ενδιαφέρουν τότε δεν θα μπω εμπόδιο..ούτως ή άλλος θα έπρεπε να ήμουνα εκεί να υπερασπιστώ τις απόψεις μου.
Είμαι από τα παλιά. Ιδρυτικά θα έλεγα μέλη της ομάδας. Πολλά πράγματα αλλάζουν από τότε που τα είχαμε διαμορφώσει. Ο κόσμος αλλάζει, εμείς οι ίδιοι αλλάζουμε. Ίσως οι έντονες διαφωνίες που εκφράζω πολλές φορές είναι για πράγματα τα οποία είναι ήδη λυμένα από παλιά και μου φαίνεται αδιανόητο να ξανά και ξανά λύνονται. Δεν διαφωνώ ότι πολλές φορές αυτό είναι απαραίτητο αφού αλλάζοντας μόνο και μόνο η σύσταση της ομάδας αλλάζουν οι απόψεις της ομάδας ουσιαστικά. Αυτό που με πειράζει όμως είναι να ξεχνάμε και να αγνοούμε. Να μην αναρωτιόμαστε καν τί υπήρχε εδώ πριν έρθουμε εμείς, να το σεβόμαστε και με τον ίδιο τρόπο να το αλλάζουμε,να το πετάμε και να το φτιάχνουμε από την αρχή αν χρειαστεί. Έτσι είναι πιο γρήγορο, είναι πιο σίγουρο. Δεν θα ξαναεφεύρουμε τον τροχό, όπως επίσης δεν θα υποπέσουμε στις κατασκευαστικές ατέλειες που πέσαν οι πρόγονοί μας.

Κάπως έτσι
Γαβρήλ
LGM
Moderator
graphgraph
"Together we stand
divided we fall"
(Pink Floyd - "The Wall")

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1