Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Συνέλευση 7/2, τι έγινε;
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Συνέλευση 7/2, τι έγινε;
Συνέλευση 7/2, τι έγινε; 3 Μήνες, 2 Εβδομάδες πριν Κarma: 2
Αν κάποιος μπορεί να πει δυο λόγια για το τι συζητήθηκε-αποφασίστηκε σήμερα, για εμάς που για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορούσαμε να 'ρθούμε ...
aris_berd
Moderator
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

Συνέλευση 7/2, τι έγινε! 3 Μήνες, 1 Εβδομάδα πριν Κarma: -42
Δεν είχαμε και πολύ όρεξη για κουβέντα και δεν είπαμε πολλά. Απλώναμε παντού βρεγμένα ρούχα… είχαμε να μαζέψουμε και τα μπαλαμό! Επειδή το πρόγραμμα της περασμένης βδομάδας δεν μας βγήκε και τόσο, είπαμε να μαζευτούμε να κάνουμε καμία δουλειά την Πέμπτη μετά τις 19:00-19:30 και να αδειάσουμε το δωμάτιο το πίσω και να τα μεταφέρουμε όλα στο συνεργείο. Ότι δεν προλάβουμε, θα δούμε αν μπορούμε να το κάνουμε το Σάββατο εφόσον υπάρχουν κλειδιά για πάνω. Είπαμε πως πήγε η πορεία. Κειμενάκι αν είναι να βγει για κεντρική σελίδα να βγει από το Πανδοχείο! Έγινε ενημέρωση για τα του forum …και ο Gandalf επιμένει να το ξαναξεκινήσουμε από το 0 γι’ αυτό πρέπει να μαζευτούμε κάποια μέρα με άτομα που ξέρουν (admin, LGM, aramil) και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γιατί ότι κάνουμε από εδώ και πέρα για κάποιους φαίνεται σαν μπάλωμα
66.Χρήστος
Gold Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ - Καρδίτσα Birthday: 01/01
…μένει μόνο να περάσουμε αυτά τα σύνορα
με οποιονδήποτε τρόπο
και θα αγαπήσεις μαζί μου τον ανοιχτό ουρανό
γιατί η γη είναι πιο όμορφη από μας…

Συνεργείο, Πέμπτη 9/2, τι έγινε! 3 Μήνες, 1 Εβδομάδα πριν Κarma: -42
Κάτι κάναμε κι εχθές, ωστόσο δεν μαζέψαμε το δωμάτιο! Λίγο ο καιρός, από την άλλη η εξεταστική για κάποιους μας έχουν αφήσει πίσω αλλά λειτουργεί το συνεργείο. Εγγλέζοι βέβαια δεν γίναμε ακόμα …και το λέω αυτό για την ώρα… πήγαμε κατά τις 20:00 + και δεν ξέρω αν είχε έρθει κάποιος πριν. Αν είχε έρθει, τότε να ζητήσω εκ τω προτέρων συγνώμη! Βάλαμε έναν πάγκο φάτσα στην είσοδο με ράφια για ενημερωτικά φυλλάδια (να τον καθαρίσουμε πρώτα), βάλαμε και κάτι στηρίγματα, πετάξαμε λίγοι σαβούρα και μαζέψαμε τον διάδρομο γιατί το Σάββατο έχει drum n bass dubstep party στο Παράρτημα και για λόγους ασφαλείας… ξέρετε.
Υ.Γ. 1: Το παράπονο μου είναι πως ο μάγειρας πλέον δεν μας σκέφτεται …ΠΙΝΑΜΕ!!! Την επόμενη φορά θέλω φακόρυζο, σαν κι αυτό που είχαμε φάει στο 7ο Cinnamon Festival, στην λίμνη του Λάδωνα και αν δεν ξέρεις πως γίνεται, τότε να ρωτήσεις τον Vincent που είχε δοκιμάσει (σκοτώσει θα έλεγα)!
Υ.Γ. 2: Μου αρέσουν οι αλλαγές του forum …και το ξέρω πως γράφω σε λάθος ενότητα, αλλά από ότι ξέρω η ενότητα για το bike kitchen δημιουργείτε
66.Χρήστος
Gold Boarder
graphgraph
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ - Καρδίτσα Birthday: 01/01
…μένει μόνο να περάσουμε αυτά τα σύνορα
με οποιονδήποτε τρόπο
και θα αγαπήσεις μαζί μου τον ανοιχτό ουρανό
γιατί η γη είναι πιο όμορφη από μας…

Απ: Συνεργείο, Πέμπτη 9/2, τι έγινε! 3 Μήνες, 1 Εβδομάδα πριν Κarma: 2
Hρθα νωρίτερα, κατά τις 7μιση. Έφυγα κατά τις 8παρά 10, όταν δεν φαινόταν σημείο ζωής του συνεργείου ... Τουλάχιστον να μας λετε την ώρα που σίγουρα θα είναι κάποιος ...
aris_berd
Moderator
graphgraph

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1