Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Θέλουμε τις Προτάσεις σας για την Ιστοσελίδα
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Θέλουμε τις Προτάσεις σας για την Ιστοσελίδα
Θέλουμε τις Προτάσεις σας για την Ιστοσελίδα 3 Μήνες, 1 Εβδομάδα πριν Κarma: 2
Μπορείτε να μας γράψετε εδώ οποιαδήποτε ιδέα ή πρόταση για την βελτίωση της ιστοσελίδας των Ποδηλατών,-ισσών Πάτρας (κατηγορίες φόρουμ/κεντρική σελίδα/αρχειοθέτηση/πρόσθετες εφαρμογές/κάτι καινούριο/οτιδήποτε), να αποκτήσουν και οι διαχειριστές ένα μεγαλύτερο κίνητρο! Δεν υποσχόμαστε ότι όλα θα γίνουν άμεσα (η καλή πρόθεση μετράει), αλλά αξιολογούμε περισσότερο το πως βλέπουν/χρησιμοποιούν οι χρήστες την ιστοσελίδα των ποδηλατών.

Y: και όλα αυτά αφού διορθωθούν κάποια πρόσφατα σφάλματα ...
aris_berd
Moderator
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Τελευταία διόρθωση: 09/02/2012 02:56 από aris_berd.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Θέλουμε τις Προτάσεις σας για την Ιστοσελίδα 3 Μήνες, 1 Εβδομάδα πριν Κarma: 15
Επειδή δίνω μάθημα την επόμενη Τρίτη στη Συνέλευση και δε θα μπορέσω να καταθέσω τις απόψεις μου live τα γράφω εδώ και αν μπορεί κάποιος τα μεταφέρει.

α) Περί επανεκκίνησης φόρουμ είμαι αντίθετος. Το φόρουμ 2 χρόνια τώρα μου δουλεύει μια χαρά. Δεν βρίσκω το νόημα να ξεσηκωθούμε για κάτι τέτοιο. Ειδικά αν ο Gandalf φύγει για στρατό. Εάν τελικά μείνει, έχει όρεξη ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ (ακούς Γκάνταλφ;;; ) να ασχοληθεί -όπως και να οργανώσει τους υπόλοιπους- να γίνει. Αλλιώς θα καταστρέψουμε το φόρουμ και μετά όλοι θα κάνουμε τους κινέζους.

β) Προτείνω να αλλάξουμε το βασικό μπάνερ της αρχικής σελίδας (δεν είναι ασχήμο απλά είναι λίγο κιτς και εχει το παλιο λογότυπο) όπως επίσης και το μπάνερ σχετικά με τη συνέλευση. Είναι τεράστιο χωρίς λόγο και προσωπικά δεν μου κάθεται αισθητικά.

γ) Η αρχική σελίδα όπως συζητήθηκε πρέπει να πάρει φωτιά. Άρθρα και λοιπά ενδιαφέροντα πρέπει να μπαίνουν συνέχεια. Επειδή για την ώρα έχει πάρει ο κώλος μου φωτιά με την εξεταστική, θα καθυστερήσω λίγο τον Πόθο (λογικά ο Φίλιππος θα ανεβάσει για το Bike Kitchen τώρα και από βδομάδα γράφουμε το άλλο). Από εκεί και πέρα όμως, όλα θα πάρουν τη θέση τους. Επίσης θα μπορούσε ο Κώστας απο τη μεριά του να επιμελείται ένα σκιτσάκι την εβδομάδα. Εάν θέλει και έχει χρόνο.

δ) Πρέπει να μπει νέα υποκατηγορία για τις κλοπές για να αναρτούν εκεί όσοι άτυχοι έχασαν το ποδήλατό τους (φωτογραφίες, περιγραφή κλπ)

ε) Πρέπει να μπει επίσης νέα υποκατηγορία για τις ποδηλατοβόλτες/πόθους/κλπ άσχετα με τις δράσεις. Θα 'ναι καλύτερα γιατί οι βόλτες δεν πρέπει να φέρουν το «πολιτικό» βάρος της δράσης.

ζ) Πρέπει να μπει νέα υποκατηγορία για συζήτηση σχετικά με το συνεργείο. Ιδέες, υποδείξεις, συναντήσεις κλπ πρέπει να έχουν το χώρο τους.

η) Πρέπει να μπει νέα υποκατηγορία που να εισάγει νέα άτομα στο φόρουμ. Δηλαδή κάθε νέος χρήστης θα μπορεί να συστηθεί μέσα από αυτό στους υπόλοιπους.

(θ) Πρέπει οπωσδήποτε να μπει νέα υποκατηγορία στην οποία να προτείνονται site, blogs κλπ. Να μην μπαίνουν όλα χύμα στις υπόλοιπες κατηγορίες που δεν έχουν και σχέση.

ι) To Car Sharring πρέπει να γίνει Car sharing και καλύτερα «μοιράζομαι αυτοκίνητο» ή κάτι τέτοιο.

κ) Μπράβο σε όποιον έδιωξε τα βίντεο από την πρώτη σελίδα

λ) Το Search πιστεύω ότι πρέπει να μπει πάνω από το mailbox στην αρχική σελίδα.

Αυτά τα ολίγα καλά μου παιδιά! Τα υπόλοιπα από κοντά
pandoheas
Διαχειριστής
graph
Σε σύνδεση Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν Τοποθεσία: Εξωτική Πάτρα
Τελευταία διόρθωση: 09/02/2012 10:48 από pandoheas.
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ ΜΠΟΦΟΡΙΑ KAI ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ!!!

Απ: Θέλουμε τις Προτάσεις σας για την Ιστοσελίδα 3 Μήνες, 1 Εβδομάδα πριν Κarma: 2
Θα πω και εγώ λοιπον για το site , αρχίζοντας με τα θέματα του πανδοχέα

α)περι σβησιματος τοθ φορουμ, μου φαινεται εντελώς άσκοπο. Και εκτός αυτού, είναι αρχείο για ότι έχει γραφτεί και συμβεί μέχρι στιγμής. Άσε που (για το κάψιμο, όπως λέει και ο Τάσος)
"Είναι βαρύ και δύσκολο, δε μου φτάνουν οι ζωντανοί~
πρώτα γιατί δε μιλούν, κι ύστερα
γιατί πρέπει να ρωτήσω τους νεκρούς"

β)το μπάνερ για τη συνέλευση είναι όντως μεγάλο, πιάνει ζωτικής σημασίας χώρο. Να είναι πάνω γιατι λέει για τη συνέλευση, αλλα να είναι τουλάχιστον το 1/3 του τωρινού, γιατί να φάινεται η αλλαγή του αρχικού θέματος χωρίς να κάνεις scroll.

γ)για τη φωτιά απο τα άρθρα, δεν ξέρω αν έχει νόημα να γράφονται συνεχώς πολλά στην αρχική σελίδα, αν δεν είναι ανακοινώσεις για εκδηλώσεις, εκδρομές.. αφού υπάρχει το φόρουμ, αλλα οκ ας το ξεκινήσει όποιος έχει όρεξη και έμπνευση και θα δείξει.

ε) θα μπορούσε να γίνει νέα υποκατηγορία - εκδρομές ή εξορμήσεις για να μην μπερδεύεται ο κοσμάκης

θ) ας μπει κατηγορία χρήσιμα λινκς που θα τα προτείνει η ομάδα, τα υπόλοιπα και τα περι ποδηλάτου αρκούν για να αναρτόνται blogs-sites.

ι) To car sharing, καλό θα ήταν να προτείνει την χρήση σαιτ που ήδη το κάνουν σε μεγαλύτερη κλίμακα, και να λειτουργεί ως δευτερεύουσα επιλογή, για όποιον θέλει να ανεβοκατέβει με κανα άτομο που γνωρίζει σχετικά.

Να μπεί ψηλά το ημερολόγιο με τις δράσεις και το κουτάκι με τις εκδηλώσεις (πάνω απο τα τελευταία ποστ θα μπορούσε να μπει κάτι απο αυτά), ίσως θα πρεπε να γίνουν πιο απλά κουτιά χωρίς παραπανίσια σκίτσα. Καλή συνέχεια!
Gerry
Junior Boarder
graphgraph
Τελευταία διόρθωση: 09/02/2012 12:40 από Gerry.

Απ: Θέλουμε τις Προτάσεις σας για την Ιστοσελίδα 3 Μήνες, 1 Εβδομάδα πριν Κarma: 2
Χάρηκα με αυτήν την άμεση ανταπόκριση, ελπίζω τόσο άμεση να είναι και η ανταπόκριση από την διαχείριση ...

Πανδοχέα έχεις κάποια ιδέα για το κεντρικό μπάνερ, αυτό που είναι πάνω πάνω με τις πολλές εικονίτσες; Συμφωνώ ότι πρέπει να αλλαχτεί, οι διαστάσεις είναι 1200Χ134 σε pixels οπότε αν θες/μπορείς να κάνεις κάτι να το δούμε κι εμείς;
aris_berd
Moderator
graphgraph

Απ: Θέλουμε τις Προτάσεις σας για την Ιστοσελίδα 3 Μήνες, 1 Εβδομάδα πριν Κarma: 0
α) Περί επανεκκίνησης φόρουμ είμαι αντίθετος. Το φόρουμ 2 χρόνια τώρα μου δουλεύει μια χαρά. Δεν βρίσκω το νόημα να ξεσηκωθούμε για κάτι τέτοιο. Ειδικά αν ο Gandalf φύγει για στρατό. Εάν τελικά μείνει, έχει όρεξη ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ (ακούς Γκάνταλφ;;; ) να ασχοληθεί -όπως και να οργανώσει τους υπόλοιπους- να γίνει. Αλλιώς θα καταστρέψουμε το φόρουμ και μετά όλοι θα κάνουμε τους κινέζους.

β) Προτείνω να αλλάξουμε το βασικό μπάνερ της αρχικής σελίδας (δεν είναι ασχήμο απλά είναι λίγο κιτς και εχει το παλιο λογότυπο) όπως επίσης και το μπάνερ σχετικά με τη συνέλευση. Είναι τεράστιο χωρίς λόγο και προσωπικά δεν μου κάθεται αισθητικά.

γ) Η αρχική σελίδα όπως συζητήθηκε πρέπει να πάρει φωτιά. Άρθρα και λοιπά ενδιαφέροντα πρέπει να μπαίνουν συνέχεια. Επειδή για την ώρα έχει πάρει ο κώλος μου φωτιά με την εξεταστική, θα καθυστερήσω λίγο τον Πόθο (λογικά ο Φίλιππος θα ανεβάσει για το Bike Kitchen τώρα και από βδομάδα γράφουμε το άλλο). Από εκεί και πέρα όμως, όλα θα πάρουν τη θέση τους. Επίσης θα μπορούσε ο Κώστας απο τη μεριά του να επιμελείται ένα σκιτσάκι την εβδομάδα. Εάν θέλει και έχει χρόνο.

δ) Πρέπει να μπει νέα υποκατηγορία για τις κλοπές για να αναρτούν εκεί όσοι άτυχοι έχασαν το ποδήλατό τους (φωτογραφίες, περιγραφή κλπ)

ε) Πρέπει να μπει επίσης νέα υποκατηγορία για τις ποδηλατοβόλτες/πόθους/κλπ άσχετα με τις δράσεις. Θα 'ναι καλύτερα γιατί οι βόλτες δεν πρέπει να φέρουν το «πολιτικό» βάρος της δράσης.

ζ) Πρέπει να μπει νέα υποκατηγορία για συζήτηση σχετικά με το συνεργείο. Ιδέες, υποδείξεις, συναντήσεις κλπ πρέπει να έχουν το χώρο τους.

η) Πρέπει να μπει νέα υποκατηγορία που να εισάγει νέα άτομα στο φόρουμ. Δηλαδή κάθε νέος χρήστης θα μπορεί να συστηθεί μέσα από αυτό στους υπόλοιπους.

(θ) Πρέπει οπωσδήποτε να μπει νέα υποκατηγορία στην οποία να προτείνονται site, blogs κλπ. Να μην μπαίνουν όλα χύμα στις υπόλοιπες κατηγορίες που δεν έχουν και σχέση.

ι) To Car Sharring πρέπει να γίνει Car sharing και καλύτερα «μοιράζομαι αυτοκίνητο» ή κάτι τέτοιο.

κ) Μπράβο σε όποιον έδιωξε τα βίντεο από την πρώτη σελίδα

λ) Το Search πιστεύω ότι πρέπει να μπει πάνω από το mailbox στην αρχική σελίδα.

Συμφωνώ με τον pandoheas
Walter
Fresh Boarder
graphgraph

Απ: Θέλουμε τις Προτάσεις σας για την Ιστοσελίδα 3 Μήνες, 1 Εβδομάδα πριν Κarma: 3
στο δικό μου μάτι άργησαν να πέσουν οι κανόνες του φορουμ..ισως δν ειμαι παρατηρητικος ή ισως θα μπορούσαν να αναδειχθούν καλύτερα..
το πρασινο επισης το εχω συυνηθισει και μαρεσει αλλα ισως θα μπορουσαμε να πειραματιστουμε με το φοντο..(οι ποδηλατες θεσ/κης πχ εχουν τον λευκο πυργο http://www.podilates-thess.gr/)
bobos
Senior Boarder
graphgraph
bobostathis6@hotmail.com
2 πραγματα ειναι απαραιτητα για τις διακοπες.το μαγιο και το ποδηλατο.και δεν ειμαι σιγουρος για το πρωτο...

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
Συντονιστές: admin, LGM, aris_berd, kermit, aramil